Orange extinde pe Internet posibilitatea continutului generat de utilizatori

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 4 februarie 2008, 22:08 Economie | Telecom

Orange Romania a anuntat, luni, extinderea pe Internet a serviciului de continut generat de utilizatori in portalul wap Orange World, la adresa www.sharebox.ro. Serviciul ofera utilizatorilor, fie ca sunt clienti Orange sau nu, posibilitatea de a incarca imagini si videoclipuri pe care ulterior le pot vedea, comenta si vota atat pe internet cat si in Orange World pe wap, de pe telefonul mobil. Cristian Manafu remarca pe blogul sau, ca serviciul nu permite incarcarea pe site a reclamelor companiilor concurente.

Serviciul, de tip web 2.0, se adreseaza celor interesati de site-uri de user generated content, retele de socializare online si de blogging. Clientii Orange pot sa trimita in Share Box imagini sau videclipuri atat de pe telefonul mobil cat si direct pe website.

Transmiterea continutului de pe telefonul mobil se realizeaza prin MMS, la numarul 667 (tarif standard). In plus, acestia pot vota sau comenta toate materialele publicate in acest serviciu atat de pe telefonul mobil cat si de pe internet. Fiecare utilizator beneficiaza de un spatiu propriu in cadrul serviciului, pe care il pot administra asa cum doresc. De asemenea, pot include videoclipurile din Share Box pe propriul site.

Potrivit oficialilor Orange, continutul din Share Box va fi moderat pentru a evita publicarea unor videoclipuri sau fotografii care ar putea aduce prejudicii unor persoane fizice sau juridice ori care ar putea incalca drepturi de autor.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


193 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri