Mai mulți angajați ai postului TV Telekom Sport au primit mail-uri în această dimineață din partea sindicatului în care au fost înștiințați că vor fi concediați, scrie GSP. Mail-urile conțin mai multe tabele cu posturile restructurate, dar și numărul exact de oameni care urmează să fie disponibilizați: în total 130 de posturi, scrie publicația. Contactati de HotNews.ro, oficialii Telekom România au spus că sunt în negocieri cu sindicatele în legătură cu cei 692 de angajați care vor fi concediați, iar că în privința canalelor Telekom Sport, acestea vor continua să difuzeze conținut sportiv și emisiuni tematice.

Concedieri la TelekomFoto: Telekom Romania

„Soluția organizării pe această activitate nu e una eficientă și nu livrează rezultatele necesare, nefiind în linie cu realizarea targetelor și obiectivelor. Contextul economic nu creeză oportunități de menținere și creștere a activității”, se arată în fragmentul din mail primit de angajații Telekom din partea sindicatului, scrie GSP.

Potrivit publicației, "mail-urile conțin mai multe tabele cu posturile restructurate, dar și numărul exact de oameni care urmează să fie disponibilizați. Printre posturile restructurate apar: un manager de proiect, 7 comentatori TV, 6 prezentatori de televiziune, 8 reporteri, 4 editori, 3 redactori, 6 editori de imagine, 7 operatori de imagine și 9 producători audio-video. În total, 130 de posturi din cadrul Telekom vor dispărea!".

  • Contactați de HotNews.ro, oficialii Telekom România au precizat următoarele:

“Telekom Romania a anunțat intenția de a restructura 692 de poziții la nivelul grupului de companii. Pozițiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe baza obiectivelor de business ale companiei, in linie cu strategia de simplificare si digitalizare.

În ceea ce privește canalele Telekom Sport, acestea vor continua să difuzeze conținut sportiv și emisiuni tematice de calitate, pe care clienții le vor putea urmari în continuare.

Vă asigurăm că toți clienții Telekom TV vor continua să își poată urmări vedetele și competițiile favorite. În ceea ce privește segmentul TV, precum si celelalte arii de business, conform procedurilor legale, am inițiat consultarea cu organizatiile sindicale privind procesul de transformare. Ca de fiecare data, vă vom informa imediat ce avem o decizie.”

  • Telekom România a anunțat în urmă cu o zi că va concedia peste 690 de angajați

Telekom Romania a anunțat joi că va restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi în prezent la nivelul grupului de firme - fostele Romtelecom și Cosmote. Măsura este parte a programului de transformare inițiat în urmă cu 2 ani pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienții săi, prin digitalizare şi simplificare.