​Direcția de impozite și taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea (PSD) vrea să încheie un acord cadru pe 4 ani pentru tipărirea și expedierea "Scrisorii Primarului", a deciziilor de impunere, înștiințărilor de plată, somații și titluri executorii, contract cu o valoare maximă estimată la peste 14,02 milioane de lei (fără TVA). "Scrisoarea Primarului", un document în care fiecare primar își prezintă realizările din mandat, la care este anexată și decizia de impunere către fiecare contribuabil, va fi printată în 305.000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare în 4 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Directia Impozite si Taxe Locale Sector 5 dorește să încheie un acord-cadru pe termen de 4 ani privind “Servicii de tiparire si expediere corespondenta” pentru Scrisoarea Primarului, Decizii de impunere, Înștiințări de plată, Somații și Titluri executorii generate de angajatii directiei, se arată în anunțul de licitație deschisă publicat marți, 12 noiembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP).

  • Valoarea totală estimată a acordului cadru depășește 14,02 milioane de lei (fără TVA) și va fi finanțată din fonduri bugetare.

Direcția Impozite și Taxe Locale funcționează ca serviciu public de interes local cu personalitate juridică și buget propriu finanțat integral de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București.

  • Ce vrea să cumpere Direcția de Impozite și Taxe locale a Sectorului 5:

Potrivit anunțului de licitație se dorește încheierea unui acord cadru pentru Servicii de tipărire si expediere corespondenta, astfel:

I. Servicii de tiparire

1. Pachet 1: 305.000 bucati/an (numar estimat) - Scrisoarea Primarului - Decizie de impunere /Instiintare de plata (persoane fizice/ persoane juridice) - Plic

2. Pachet 2: 50.000 bucati/an (numar estimat) – (persoane fizice/ persoane juridice) - Somatie - Titlu executoriu - Plic 3.

Pachet 3: 60.000 bucati/an (numar estimat) - (persoane fizice/ persoane juridice) - Decizii calcul acccesorii - Plic 4.

Pachet 4: 160.000 bucati/an (numar estimat) - (persoane fizice/ persoane juridice) - Somatie - Titlu executoriu - Plic 5.

Pachet 5: 100.000 buc/an (numar estimativ) - (persoane fizice/ persoane juridice) - Poprire - Plic

II. Servicii de expediere

- Pachet 1. 305.000 plic/an (numar estimat);

- Pachet 2. 50.000 plic/an (numar estimat);

- Pachet 3. 60.000 plic/an (numar estimat); -

- Pachet 4. 160.000 plic/an (numar estimat);

- Pachet 5. 100.000 plic/an (numar estimat) - Corespondenta curenta cu confirmare de primire: 50.000 plic/an (numar estimat); - Corespondenta curenta: 50.000 plic/an (numar estimat);

Amintim că acesta nu este singurul contract major lansat înainte de alegeri în Sectorul 5 condus de primarul Daniel Florea.

HotNews.ro a scris în data de 8 noiembrie că Primăria Sectorului 5 vrea să încheie un acord-cadru de până la 950 milioane lei, pe 4 ani, pentru întreținere, amenajare și modernizarea spațiilor publice, potrivit unui anunț publicat în sistemul electronic de achiziții publice. Acesta include amenajarea spațiilor verzi, montarea de sisteme de irigații, achiziția de bănci, coșuri de gunoi, plante, stâlpi de iluminat etc. Acordul-cadru ar urma să se desfășoare pe 4 ani, valoarea estimată fiind de minim 30 milioane lei și maxim 952 milioane lei. Primăria Sectorului 5 mai are în desfășurare o licitație pentru un acord-cadru de până la 820 milioane lei pentru amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din sector, cele două contracte având până la un punct același obiect, respectiv amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă.

Pentru detalii citește: