Anca Marcu va prelua începând cu data de 23 martie 2020 funcția de director de resurse umane și membru al echipei executive Vodafone și UPC România, raportându-i direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei, a anunțat luni al doilea mare operator local de comunicații mobile. Anca Marcu vine după o poziție similară în cadrul Lidl România și o va înlocui pe Fragiski Melissa, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesională externă.

Anca MarcuFoto: Vodafone Romania

"Înainte de Lidl, Anca Marcu a deținut numeroase funcții de conducere, ca de exemplu Director de Resurse Umane în cadrul companiei Novartis și European Recruitment Lead, iar mai apoi Capability Development Lead, la Accenture. (..) Anca Marcu și-a început cariera alături de Vodafone România, avansând prin diferite funcții din cadrul departamentului de resurse umane.", se arată în comunicatul Vodafone.

Fragiski Melissa s-a alăturat echipei Vodafone România în august 2018, când a preluat rolul de Director de Resurse Umane și poziția de membru al echipei executive, având un rol esențial în procesul local de achiziție și integrare al companiei UPC.