Accesul la site-ul Bpnews.ro a fost blocat din cauza știrilor false semnate de Ninel Peia, fost candidat la prezidențiale: Actuala epidemie ar fi o invenție a industriei BigPharma, scria acesta

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 15:53 Economie | Telecom


Ninel Peia- afis
Foto: Facebook/ Peia Ninel
Autoritățile au decis joi, 16 aprilie, blocarea accesului la site-ul bpnews.ro, după ce Grupul de Comunicare Strategică a analizat și a concluzionat că „autorii care publică pe acest portal persistă în lansarea unor teorii conspiraționiste de natură a instiga cetățenii la nerespectarea prevederilor din Ordonanțele Militare cu privire la distanțarea socială". În decizia ANCOM, obținută de HotNews.ro, sunt date ca exemplu mai multe articole semnate de Ninel Peia, care susținea printre altele că actuala epidemie ar fi o invenție a industriei BigPharma.

La solicitarea Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a analizei Grupului de Counicare Strategică (GCS), Arbitrul telecom (ANCOM) a solicitat joi, 16 aprilie, furnizorilor de internet din România să blocheze accesul la site-ul bpnews.ro.

Nu este prima dată când autoritățile cer furnizorilor de internet să blocheze accesul la articole de pe acest site.

În urmă cu câteva săptămâni, pe 26 martie, Grupul Counicare Strategică (GCS) a cerut limitarea accesului către linkul unui articol de pe acest site, după cum a semnalat G4Media.ro.

Acum s-a decis blocarea totală a accesului.

 • Ce se arată în decizia de blocare a site-ului bpnews.roClick pentru a deschide


Arbitrul telecom arată în decizia transmisă furnizorilor de internet că potrivit analizei înaintate Ministerului Afacerilor Interne de către Grupul de Comunicare Strategică, „autorii care publică pe acest portal persistă în lansarea unor teorii conspiraționiste de natură a instiga cetățenii la nerespectarea prevederilor din Ordonanțele Militare cu privire la distanțarea socială”.

Grupul de Comunicare Strategică a considerat că se impune „dezactivarea site-ului www.bpnews.ro,” în considerarea informațiilor diseminate prin intermediul următoarelor articole, astfel:
 • - în articolul cu titlul „Vaccinarea – un experiment în masă” semnat de către domnul Ninel Peia, disponibil la adresa https://bpnews.ro/2020/03/03/vaccinarea-obligatorie-dictatura-bigpharma-s-a-declansat/#.XpcVPMgzaUk/, se afirmă faptul că „actuala epidemie este o invenție a industriei BigPharma care urmărește de fapt ascuns, respectiv vaccinarea obligatorie a tuturor cetățenilor”. Totodată, prin intermediul aceluiași articol autorul invocă existența unui proiect de lege în acest sens care ar fi pregătit în secret de Guvernul României, aspect care nu este atribuit nici unei surse, astfel: „Guvernul Orban lucrează la legea obligativității vaccinării. Noi, Nemul Românesc trebuie să ne opunem din răsputeri acestei decizii criminale care va fi impusă cu jandarmii înarmați la ușă. Trebuie să ne strângem, să protestăm și, la nevoie să ne apărăm însăși integritatea fizică. Acum nu mai e de joacă, la nevoie, va trebui să ieșim la luptă cum au făcut-o mereu românii când li se pregătea stingerea Neamului: cu furci, cu topoare, cu avem la mână! Ora crimei se apropie, să nu ne lăsăm duși ca mieii la tăiere! La luptă! La răscoală! Apărați-vă copiii! Apărați-vă familia! Apărați România! Nemernicii cei vânduți au construit premizele unui genocid absolut!”,
 • - în articolul intitulat „Grupul de Comunicare Strategică promovează eugenia lui SOROS prin FakeNews băgate în presa vândută deja către BigPharma”, semnat de către domnul Ninel Peia și publicat în 15 aprilie 2020, accesibil la următorul link https://bpnews.ro/2020/04/15/grupul-de-comunicare-strategica-promoveaza-eugenia-lui-soros-prin-fakenews-bagate-in-presa-vanduta-deja-catre-bigpharma/#.XpcY0sgzaUk, se enunță ideea că raportările zilnice ale Grupului de Comunicare Strategică având ca subiect numărul deceselor din România al pacienților depistați pozitiv cu noul Coronavirus, ar fi false. De asemenea, potrivit constatărilor din cadrul analizei efectuate de către Grupul de Comunicare Strategică, domnul Ninel Peia susține că, în buletinele de presă, Grupul de Comunicare Strategică specifică că decesele raportate ar avea drept cauză SARS-COV-2, astfel: „Cea mai oribilă dintre aceste fakenews este și cea mai preluată de întrega presă este aceasta: MORȚI de COVID – 19. Zilnic, Grupul de Comunicare Strategică anunță morți peste morți care au decedat din cauza lui SARS COV2, neluând în seamă bolile de care sufereau deja sărmanii oameni: faze terminale, probleme cardiace, dependenți de dializă sau loviți de hepatita C. Aceste boli, deși citate, nu pot fi cauza morții, că așa vrea mușchii GCS.”

Ninel Peia a fost exclus din PSD în 2016 după ce a scris pe blog că vaccinurile ar fi putut cauza îmbolnăvirile bebelușilor din Argeș


Amintim faptul că Ninel Peia a fost exclus din PSD, în anul 2016 după ce a scris pe blog că vaccinurile ar fi putut cauza îmbolnăvirile bebelușilor din Argeș.

Declaratia lui Peia a provocat un mic scandal și cu fostul ministru al Educației Daniel Funeriu. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook, într-o postare în limba engleză, că Peia este un imbecil și că cei care susțin că vaccinurile ar putea provoca moartea ar trebui sa fie aspru pedepsiți.

În replică, Peia a reacționat cu încă un articol pe blog, în care l-a atacat pe Funeriu și i-a transmis că așteaptă scuze.


În toamna anului trecut, Ninel Peia a fost candidat la alegerile prezidențiale susținut de Partidul Neamul Românesc. El a fost protagonistul unui eveniment inedit la inceputul lunii noiembrie 2019. Dat dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, NInel Peia a fost găsit joi noapte la Mănăstirea Putna.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.9638 vizualizari

 • -32 (70 voturi)    
  ministerul adevarului (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 15:58)

  pmgheo [utilizator]

  ministeru adevarului a decis.
 • -31 (59 voturi)    
  Pleonasmul zilei (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:00)

  Mazeta [utilizator]

  Știri false.
  • +11 (19 voturi)    
   Probabil e mai greu cu limba Romana (Duminică, 19 aprilie 2020, 10:05)

   Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Pleonasm ar insemna echivalenta intre stire si fals. Asta e numai la voi in Rusia
  • +13 (15 voturi)    
   alt (Duminică, 19 aprilie 2020, 11:41)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   pleonasm : @mazeta rusească.
 • -35 (71 voturi)    
  Cenzura (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:03)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Armata pe strada, ordonante militare, amenzi uriase, abuzuri. E inceputul ?
  • +30 (60 voturi)    
   Inceputul a ce ? (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:37)

   FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Umbla prin lume o boala cam nasoala, usor de luat si greu de dus, intr-o lume in care in loc sa nu mai vezi lume pe strazi de frica bolii, parca mai multi isi gasesc de iesit, unii pe care nu ii scoteai cu anii din casa, din fata calculatorului, acum plimba de zor javre si fac jogging cum nu au facut toata viata, iar batrinii ies din casa intr-o saptamina cit nu au iesit intr-un an. Adica prostie feroce si din belsug. In loc sa luptam cu boala, trebuie sa luptam cu idiotii care nu inteleg nimic, cred ca daca fac pe dos sint eroi. Inceputul a ce ? A luminarii la creier ? Nu cred, din pacate.
   • -19 (35 voturi)    
    Spune sincer (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:26)

    Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui FlorinG

    ... așa-i că ești bugetar care ți se rupe, pentru că leafa merge oricum? Si cu unsalariu din ăla nesimțiti la care nimeni dintre cei care nu plimbă doar hârtii nu poate visa? Păi atunci nu ai cum să înțelegi începutul a ce este.
    • +10 (18 voturi)    
     asa-i ca tu iubesti banii si urasti viata ? (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:22)

     lenty [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

     spune sincer.
    • +14 (16 voturi)    
     Sincer (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 21:18)

     FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

     N-ai nimerit-o. N-am fost bugetar niciodata, dimpotriva, sint impotriva lor. Asta nu inseamna sa fiu cazut in cap, sa nu stiu cum sa ma auto-fentez cautind orice ocazie sa ies atunci cind e cazul sa nu ies. Si poate ca ar fi fost mai bine sa spui clar despre ce inceput e vorba (am inteles aluzia, evident, dar e gratuita, nu vine nici o dicatatura, daca n-a venit pe vremea lui Dragnea) in loc sa sari la beregata interlocutorului.
  • +12 (30 voturi)    
   Ca si tine... (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:43)

   D.Gabriel [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   ...e agent rus Peia.
  • -12 (24 voturi)    
   Despre stiri false. (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:59)

   Theros [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Dragi concetateni nu mai este cazul sa va reamintesc acum in ajun de INVIEREA LUI HRISTOS, ca Romania are cel mai nepregatit presedinte , plin de ura impotriva romanilor , tradator si de o rautate feroce!! Colac peste pupaza si "guvernul meu" cel mai prost guvern din toate timpurile si din toata lumea !! Este suficient sa va spun de orban, de turcan , de velea etc. Pentru ca toata lumea sa stie ce se vrea trebuie sa fim foarte precisi in exprimare!! ESTE O MARE PROSTIE SA VORBESTI DE O DISTANTARE SOCIALA!! NU EXISTA ASA CEVA DECATR IN PRACTICILE POLITITICE DE APARTHEID!! CORECRT ESTE SA SE PASTREZE O ANUMITA DISTANTA FIZICA INTRE OAMENI!! FOLOSIND EXPRESII FUNDAMENTAL GRESITE DE OAMENI CARE NU AU PREGATIRE POATE SA DUCA LA MASURI ARBITRARE!!MA VOI REFERI IN ALTA ORDINE DE IDEI LA NULITATEA DE DREPT A DECRETELOR SI ORDONANTELOR MILITARE EMISE DE OAMENI FARA MINIME CUNOSTINTE JURIDICE !! PASTE FERICIT TUTUROR ROMANILOR!!!
   • +9 (17 voturi)    
    :) (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:21)

    lenty [utilizator] i-a raspuns lui Theros

    "cel mai nepregatit presedinte , plin de ura impotriva romanilor , tradator si de o rautate feroce"

    Esti sigur ca sentimentele aste nu sunt de fapt alte tale ?
  • +4 (18 voturi)    
   hai nu mai spune? (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:49)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Pai daca il arestau pe idiotul de Peia atunci era ceva. Asa ce s-a intamplat? au suspendat un site plin de mizerii? Hai ne lasi?
  • -7 (17 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 21:22)

   [anonim] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

 • -31 (75 voturi)    
  Traim vremuri istorice cand nu ai voie la OPINIE (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:07)

  Boham [utilizator]

  mi se pare aberant sa blochezi un site despre care NU STIE NIMENI doar pt ca cineva are o alta opinie

  Exista multi SAVANTI care spun acelasi lucru: acest virus e rezultatul unor teste facute de oameni, e o posibilitate care nu poate fi exclusa de nimeni


  nu se stie nimic desppre originea acestui virus, sunt doar pareri
  • +21 (41 voturi)    
   MULTI Savanti ? Sau vorbe goale ? (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:33)

   FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui Boham

   Stii cum e asta cu "multi savanti" ? Exact ca aia cu "cercetatorii britanici", care au descoperit una si alta, fara ca sa se pomeneasca vreun nume. Care-s multii savanti de care vorbesti ? Un nume de prestigiu care isi pune obrazul si notorietatea pentru informatia asta ai ? Ar fi trebuit sa dai o lista de savanti (cu pregatirea lor cu tot, savanti nu inseamna nimic in lipsa specificarii specializarii), nu doar informatia ca multi savanti...
   • -7 (23 voturi)    
    Luc Montagnier (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 18:24)

    invalidprotocol [utilizator] i-a raspuns lui FlorinG

    Luc Montagnier, profesor francez, a descoperit virusul HIV, a primit premiul nobel pentru medicina. E un nume de prestigiu? :))

    Teoria cum ca virusul a aparut intr-un laborator incepe sa fie promovata de SUA (Trump, Mike Pompeo etc...), sau cel putin asa reiese din cateva articole de pe HotNews.
    • +6 (20 voturi)    
     A fost mare acum zeci de ani (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:03)

     kendf [utilizator] i-a raspuns lui invalidprotocol

     Acum e repudiat de comunitatea stiintifica din cauza opiniilor sale pseudostiintifice. Trump promoveaza conspiratia asta pentru a distrage atentia de la dezastrul de acasa. Analiza genomica a virusului a aratat ca nu a fost creat in laborator.
    • -1 (13 voturi)    
     hai sa ne lamurim (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:53)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui invalidprotocol

     Una e sa emiti ipoteza ca virusul a scapat din greseala dintr-un laborator cum a spus Montagnier sau americanii, si alta e sa sustii ca e conspiratie a BigPharma cum sustine ne-medicamentatul de Peia.
     Logica ta percepe diferenta?
  • +4 (16 voturi)    
   SAVANTI ? (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:21)

   lenty [utilizator] i-a raspuns lui Boham

   Trump ? :)))
  • +5 (17 voturi)    
   Ai tot dreptul la opinie (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:55)

   Barbu M. [utilizator] i-a raspuns lui Boham

   Ai tot dreptul la opinie, dar dacă te apuci să răspândești informații false, avem tot dreptul să-ți punem pumnul în gură.
   Iar „publicul” are dreptul să facă mișto de ideile crețe.
 • -23 (57 voturi)    
  Unde i (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:09)

  briciu [utilizator]

  Libertatea de exprimare? Sau numai cei care conduc lumea si boborul au voie sa minta cu nerusinare ?
 • -16 (36 voturi)    
  Nu se mai poate... (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:13)

  ex nihilo [utilizator]

  Musai sa candidez la prezidentiale!
  • -19 (43 voturi)    
   Uite (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:32)

   briciu [utilizator] i-a raspuns lui ex nihilo

   Ai un vot aici de la mine, nu te cunosc dar mai rau decat Joshannis nu poti fi !!
   • +5 (13 voturi)    
    Tarziu Briciule, trebuia sa o votezi pe Dancila (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:54)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui briciu

    Cu doua maini cand ai avut ocazia. Aveai sansa sa ai un presedinte cu echipamentul tau intelectual.
 • -17 (41 voturi)    
  Trump cheamă la „eliberare" (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:27)

  Flav_ [utilizator]

  Oare ce patea Trump dacă trăia pe planurile mioritice și făcea afirmațiile de mai jos, cu referire la orice județ din România? Se trezea cu "berbecul" la ușa, bănuiesc.

  LIBERATE VIRGINIA, and save your great 2nd Amendment. It is under siege!
  LIBERATE MICHIGAN!
  LIBERATE MINNESOTA!
  • +18 (44 voturi)    
   berbecul e in ultimul stadiu de dementa (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:39)

   keres [utilizator] i-a raspuns lui Flav_

   se chinuie guvernatorii si doctorii sa protejeze oamenii cu masuri de izolare sociala si imbecilul instiga la incalcarea masurilor. E bolnav mintal !!!
   • -10 (24 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:34)

    [anonim] i-a raspuns lui keres

    • +7 (21 voturi)    
     E vorba ca psihopatul e un pericol public (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:55)

     boink [utilizator] i-a raspuns lui

     Ar trebui internat.
     • -6 (12 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 21:23)

      [anonim] i-a raspuns lui boink

  • +8 (30 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:11)

   [anonim] i-a raspuns lui Flav_

   • -8 (24 voturi)    
    Specialistul (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 18:15)

    Flav_ [utilizator] i-a raspuns lui

    @exilatul rău este sa ai capul pe umăr doar sa nu-ți ploua în gat. Poate îl contrazici și pe asta! Sa nu zici ca Suedia e vreo tara din lumea a treia. Și mai citește un pic la ce concluzie au ajuns coreenii, restricțiile nu au rost, o mare parte din populatie deja a luat virusul, dar doar pentru o mica parte este letal și toți cu alte afecțiuni, doar 0.1 au murit exclusiv de covid.

    Professor Johan Giesecke, one of the world’s most senior epidemiologists, advisor to the Swedish Government (he hired Anders Tegnell who is currently directing Swedish strategy), the first Chief Scientist of the European Centre for Disease Prevention and Control, and an advisor to the director general of the WHO, lays out with typically Swedish bluntness why he thinks:

    UK policy on lockdown and other European countries are not evidence-based
    The correct policy is to protect the old and the frail only
    This will eventually lead to herd immunity as a “by-product”
    The initial UK response, before the “180 degree U-turn”, was better
    The Imperial College paper was “not very good” and he has never seen an unpublished paper have so much policy impact
    The paper was very much too pessimistic
    Any such models are a dubious basis for public policy anyway
    The flattening of the curve is due to the most vulnerable dying first as much as the lockdown
    The results will eventually be similar for all countries
    Covid-19 is a “mild disease” and similar to the flu, and it was the novelty of the disease that scared people.
    The actual fatality rate of Covid-19 is the region of 0.1%
    At least 50% of the population of both the UK and Sweden will be shown to have already had the disease when mass antibody testing becomes available
    • +12 (22 voturi)    
     I have some romanian bluntness as well (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 19:24)

     AliB [utilizator] i-a raspuns lui Flav_

     See below point by point:

     1. Define “evidence”. People are dying, is this happening in a dream?
     2. This choice is not viable world-wide. It might work in Sweden, is practically impossible in US.
     3. Huh?
     4. Second “huh”?
     5. The paper was “not very good” because he didn’t like the authors’ eye color, their harcut, their choice of clothing? Any rejection of a scientific article has to be science-based. Where is his?
     6. Yes, math is cruel. And hard to fudge.
     7. “such models”? Does this mean he’s not a big fan on math?
     8. Where is that evidence he loved so much at point 1?
     9. Yes. But how do we get there?
     10. Can’t argue with this one: every flu season hospitals up their ICU capacity by 50% and the medical personal scramble for PPE and go home scared they could infect their families.
     11. Of course. This can be accurately determined with wide spread testing that sees also the number of asymptomatic infections. Oh, there is no wide spread testing? Nevermind.
     12. I thought the guy was a scientist, not a soothsayer…

     P.S. I read that paper. I did scare me, but is science "it is what it is"..
    • +11 (19 voturi)    
     Body of evidence (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:01)

     kendf [utilizator] i-a raspuns lui Flav_

     Ai auzit de expresia asta? Inseamna ca nu conteaza ce zice x sau y, ci totalitatea dovezilor. Analiza de mai sus e atat de slaba, incat devine ridicola. Sa afirmi ca mortalitatea e 0.1% cand toate datele arata de cel putin 10x mai mare inseamna ori reavointa ori incompetenta.
     • -6 (10 voturi)    
      usurel (Duminică, 19 aprilie 2020, 11:57)

      srpc [utilizator] i-a raspuns lui kendf

      omul vorbeste de virus ca agent letal in sine, nu ca potentiator al altor boli; daca s-ar fi raportat si la gripa sezoniera toate decesele colaterale, ieseau niste scoruri uriase fata de covid
  • +9 (21 voturi)    
   Am trait s-o vad si p-asta (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:48)

   AliB [utilizator] i-a raspuns lui Flav_

   In America guvernul federal indeamna la revolta impotriva guvernelor locale....care toate se intampla sa fie din partidul opus. Doesn't sound wrong to you? At all?
  • +7 (21 voturi)    
   Instigare la violenta (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:53)

   boink [utilizator] i-a raspuns lui Flav_

   Instigare la nerespectarea legii. Psihopatul vrea razboi civil
 • +46 (62 voturi)    
  Inchideti si Antena3, RTV (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:31)

  tarsic [utilizator]

  Curaj
 • +28 (34 voturi)    
  pepeia (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:37)

  panduru [utilizator]

  pana si psd-ul l-a exclus, dar nimic nu-l descurajeaza sa ne invete ce e cu vaccinul si cu covidu'.
 • -24 (50 voturi)    
  delict (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 16:51)

  Toni_Romania [utilizator]

  Deci bagam delictul de opinie în sec. XXI?
  Cum a aparut molima nu se stie, dar e clar ca ajuta NWO si guvernele slugi.
  • -11 (29 voturi)    
   Asa a deci (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:30)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   Mariorul in rex. Marcel Vela asa decis - cenzura militară. Așa a invățat el la facultatea aia din Lugoj, a legionarului Iosif Constantin Dragan. Fapt pentru acre a s fost decorat de tovarășul Ion ILiesu (putem bănui de ce)
   • +11 (19 voturi)    
    Postarile tale destabilizeaza.... (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 18:22)

    D.Gabriel [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    ...te-am urmarit, tu esti sigur agent rus.
    • -5 (19 voturi)    
     daaa (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 18:33)

     Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui D.Gabriel

     sigur - oricine se ia de guvern si globalisti gata e ”agent rus” - mai schimba nenea placa aia
     • +5 (15 voturi)    
      globalisti ? (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:19)

      lenty [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

      sunt inruditi cu reptilienii ?
      • -7 (13 voturi)    
       nu (Duminică, 19 aprilie 2020, 11:59)

       srpc [utilizator] i-a raspuns lui lenty

       sunt niste retardati criminali, care urasc civilizatia iudeo-crestina clasica si vor o lume sinistra, dominata de marele capital, cu oameni-roboti; citeste "1984" si te lamuresti pe loc
       • +4 (6 voturi)    
        No Globalists (Duminică, 19 aprilie 2020, 14:31)

        marius67 [utilizator] i-a raspuns lui srpc

        https://i.imgur.com/P7dCFRY.jpg
 • +14 (26 voturi)    
  Trimiteti si o echipa psihiatrica (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:01)

  lavru [utilizator]

  Ninel are niste viziuni in ultima vreme...
 • -11 (31 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:03)

  [anonim]

 • +16 (24 voturi)    
  B P News (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:13)

  Marinake [utilizator]

  Boala Periculoasa News
  Bag Peia News
 • -10 (34 voturi)    
  Mai usor cu cenzura ! (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:19)

  Vlad-I [utilizator]

  Nu mi se pare bine sa cenzuram prostia, si intr un stat liber doar justitia ar putea sa stabileasca adevarul.
  • +6 (16 voturi)    
   In anumite conditii prostia trebuie cenzurata (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 21:15)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Vlad-I

   Si o astfel de conditie e indeplinita acum.
   Fiindca prostia poate ucide in conditiile de azi. Pe idiotul care crede in ce scrie Peia si iese pe strada ca atare si pe cei din jurul lui.
   In mod normal, da, cretinul ala trebuia lasat sa spumege linistit.
 • +10 (24 voturi)    
  Cam tarziu... (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 17:46)

  D.Gabriel [utilizator]

  ...demult trebuia inchisa aceasta sursa de minciuni.
 • +11 (25 voturi)    
  in cazul lui Peia nu e cenzura (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 18:11)

  4real [utilizator]

  Sa interzici behaitul unui bivol cu mintea tulbure mi se pare un act de igiena publica.
 • +6 (14 voturi)    
  Ninel Peia a picat la datorie (Sâmbătă, 18 aprilie 2020, 20:23)

  lenty [utilizator]

  urmeaza Plesoianu :)
 • -9 (13 voturi)    
  Hmmm (Duminică, 19 aprilie 2020, 14:22)

  Sah [utilizator]

  ''Adevarul'' este NUMAI ce spun guvernantii, sa fie clar!!
  In rest, daca ai alta parere, este teoria conspiratiei si trebuiesti inchis!
  Noua democratie stalinista asa arata iar multi hastagisti ii sar gardul!!
  Apropo;cine si in ce laitate a hotarat ca aceste publicatii au incalcat legea?
  Cumva un judecator sau niste politicieni interesati?
  PS. Conform Constitutiei:Articolul 30
  Libertatea de exprimare
  (1) Libertatea de exprimare a gîndurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sînt inviolabile.
  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
  (3) Libertatea presei implica şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
  (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.!!!
  • +2 (4 voturi)    
   Citezi selectiv (Duminică, 19 aprilie 2020, 17:33)

   elchupa [utilizator] i-a raspuns lui Sah

   Articolul 93, intitulat Măsuri excepţionale, preşedintele României instituie, potrivit legii, starea de asediu sau starea de urgenţă

   Decretul de instituire a stării de asediu sau a stării de urgență trebuie să prevadă următoarele:
   a) motivele care au impus instituirea stării;
   b) zona în care se instituie;
   c) perioada pentru care se instituie;
   d) drepturile și libertățile fundamentale al căror exercițiu se restrânge, în limitele prevederilor constituționale


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by