UPC Romania are de joi un nou presedinte in persoana lui Jack Mikaloff, care il inlocuieste astfel pe Richard Anderson, a anuntat compania de comunicatii prin cablu. Richard Anderson va lucra pentru Liberty Global Inc. (LGI) si se va concentra pe activitati de fuziuni si achizitii si de continut strategic pentru operatiunile LGI din Europa Centrala. De asemenea, Anderson va colabora indeaproape si cu Nimrod Kovacs, presedintele UPC Europa Centrala.

Noul presedinte al UPC Romania, Jack Mikaloff va coordona activitatile operationale ale companiei. Mikaloff are o experienta operationala solida in industria de comunicatii prin cablu, in ultimii 10 ani lucrand pentru UPC in mai multe tari din Europa.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara. Compania are, in acest moment, peste 1,3 milioane clienti in aproximativ 200 orase. De cand a intrat pe piata romaneasca, in 1992, UPC a investit peste 700 de milioane euro. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.

Liberty Global este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii video, voce si acces la internet, pentru 16 milioane de clienti. Compania are retele de comunicatii in banda larga in 17 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si Chellomedia in Europa.