Cosmote Romania are incepand din aceasta luna un nou director financiar in persoana lui Costas Apostolou, care a preluat atributiile lui Antonis Kerastaris, al carui mandat in cadrul companiei s-a incheiat, a anuntat luni operatorul de telefonie mobila. Apostolou va coordona o echipa de peste 100 de profesionisti, care alcatuiesc departamentul financiar al Cosmote Romania.

Costas Apostolou si-a inceput colaborarea cu Grupul Cosmote in anul 2005, ca director de Trezorerie, fiind responsabil pentru activitatile de trezorerie ale Grupului, in toate cele 5 tari unde acesta este prezent. Apostolou are o experienta de 15 ani in sectorul financiar, detinand diverse functii in cadrul unor companii din Grecia, precum Lafarge Group, Coca-Cola si Philip Morris.

In varsta de 39 de ani, Apostolou este licentiat in Informatica Aplicata al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii din Atena si are, de asemenea, un MBA de la Cardiff Business School din cadrul University of Wales, Marea Britanie.

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila din Romania, in functie de numarul de clienti, dupa Orange si Vodafone. Anul trecut, Cosmote Romania a ajuns la peste 3,6 milioane clienti. Veniturile companiei au crescut cu 255% fata de 2006, pana la 155 milioane euro, insa pierderile s-au adancit la 118 milioane euro, cu 29% mai mult decat in 2006, pe fondul unei deprecieri constante a monedei locale si a investitiilor semnificative.