Orange a anuntat luni lansarea a doua noi oferte de date si voce in roaming, respectiv Travel Data Daily si Favourite Countries, potrivit unui comunicat al operatorului. Primul serviciu, care va fi disponibil din vara, are un tarif fix curpins intre 12-15 euro (fara TVA si in functie de tara) pentru 50 MB de trafic pentru acces timp de o zi la internet in cadrul UE. Al doilea serviciu permite alegerea a una sau a mai multor tari pentru convorbirile in roaming in UE, la un pret de 0,10 euro pe minut (fara TVA).

Ambele oferte se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si clientilor business. Travel Data Daily va fi disponibila incepand din aceasta vara in Regatul Unit, Franta, Spania, Polonia, Belgia, iar pana la sfarsitul anului in Slovacia. Potrivit informatiilor companiei, clientii Orange Romania vor beneficia de oferta Travel Data Daily incepand din 16 iunie si vor primi, in mod exceptional, un pachet cu 60 MB de trafic la tariful de 15 euro (fara TVA).

Prin Favorite Countries, clientii Orange Romania platesc 0,10 euro pe minut (fara TVA) pentru apelurile efectuate dintr-o tara favorita. Oferta este disponibila, in prezent, in Romania si in Franta si este in curs de extindere si in alte filiale Orange din lume.