Vodafone Romania a lansat miercuri o oferta unica pentru telefonul HTC Touch Diamond, rivalul iPhone 3G al celor de la HTC, telefonul urmand sa coste intre 0 si 249 euro, la pachet cu patru tipuri de abonamente pe doi ani, care includ minute nationale, Internet mobil, SMS-uri si MMS-uri, potrivit unui comunicat de presa al operatorului. Noua oferta este disponibila incepand de miercuri in toate magazinele Vodafone din tara si in cele peste 900 de magazine ale partenerilor operatorului.

„Lansat in premiera pe piata romaneasca, exclusiv in portofoliul Vodafone, HTC Touch Diamond este, in acest moment, produsul „vedeta” din portofoliul nostru. Noul model se afla in topul preferintelor clientilor nostri care isi doresc un telefon sofisticat si atragator, finisaje de calitate, dar si performante deosebite. Cu noua oferta speciala, dorim sa facem acest produs accesibil unui numar cat mai mare de utilizatori, care vor avea astfel posibilitatea sa achizitioneze un telefon mobil de top, la cele mai bune preturi de pe piata”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Telefonul vine la pachet cu patru tipuri de abonamente. Astfel, HTC Touch Diamond costa 249 euro la abonamentul Vodafone Multiplu 50, la tariful de 11,5 euro / luna, care include 50 de minute pentru apeluri catre orice retea nationala, fixa sau mobila, 100 MB trafic de date si telefonul HTC Touch Diamond, pentru abonamentul incheiat pe doi ani.

Telefonul costa 189 euro pentru abonamentele pe doi ani Vodafone Multiplu 100, la tariful de 20 euro / luna, include 100 de minute pentru apeluri catre orice retea nationala, fixa sau mobila, 200 MB trafic de date, 50 de SMS-uri si 20 de MMS-uri in retea.

A treia optiune este Vodafone Multiplu 200, de 34 euro/luna, include 200 de minute pentru apeluri nationale, trafic de date de 500 MB lunar, 100 de SMS-uri si 20 de MMS-uri in retea si posibilitatea de a achizitiona telefonul HTC Touch Diamond la pretul de 99 Euro, cu abonament pe 2 ani.

Nu in cele din urma, telefonul este gratuit la pachet cu abonamentul pe doi a Vodafone Multiplu 400, la tariful de 56 euro / luna, care include 400 de minute pentru apeluri nationale, 500 MB trafic de date, 200 de SMS-uri si 20 de MMS-uri, lunar, in reteaua Vodafone.

Pe 20 iunie 2008, Vodafone anuntase lansarea in premiera pe piata romaneasca a telefonul HTC Touch Diamond, la preturi incepand de la 349 euro, cu TVA inclus, pentru abonamentele pe doi ani.

Mai multe detalii, inclusiv tehnice aici.