Telefonul iPhone 3G poate fi cumparat si fara abonamentul Orange, putandu-se folosi o cartela prepay, la pretul de 519 euro (inclusiv TVA) pentru varianta de 8GB si la pretul de 609 euro (inclusiv TVA) pentru varianta de 16GB, au declarat miercuri pentru HotNews.ro, oficialii Orange Romania. La cererea clientului, iPhone 3G se poate decoda de catre Orange, contra unei taxe de 100 de euro, scrie Alex Radescu pe blogul sau. Contactati de HotNews.ro, oficialii Orange au confirmat, adaugand ca se ofera si garantie si service autorizat.

In privinta numarului de precomenzi, oficialii Orange au precizat pentru HotNews.ro ca pana ieri numarul celor care au solicitat prin intermediul site-ului operatorului achizitionarea acestui telefon a depasit cifra de 6.000.

Orange a anuntat miercuri ca terminalul iPhone 3G produs de Apple se va vinde la un pret minim de 179 euro, pentru varianta de 8GB, impreuna cu un abonament de 59 euro pe luna timp de doi ani de zile si la un pret maxim de 489 euro, pentru varianta de 16GB, impreuna cu un abonament de 39 euro pe luna timp de un an de zile. Pretul telefonului variaza intre 179 euro si 489 euro, in functie de modelul ales, precum si de tipul si de perioada abonamentului utilizat.