"HTC Dream", primul telefon bazat pe platforma Android de la Google, va fi mai mic decat recent lansatul iPhone 3G de la Apple, urmand a avea 115 mm inaltime si 55 mm latime comparativ cu 115,5 mm inaltime si 62,1 mm latime cat are iPhone 3G, informeaza Stuff.tv. Informatia a fost afisata "accidental" pe site-ul propriu de catre Comisia Federala pentru Comunicatii din SUA (FCC) si preluata de catre Engadget. HTC Dream este asteptat pe piata in perioada septembrie-octombrie a acestui an prin operatorul T-Mobile.

Comparativ cu iPhone 3G, HTC Dream este asteptat sa fie insa ceva mai gros tinand cont ca va dispune si de o tastatura QWERTY pliabila, noteaza The iPhone Blog, iar Mobile Magazine da si linkul catre informatiile in cauza. Noul telefon mobil bazat pe platforma deschisa Android, dezvoltata de Google si alti peste 30 de parteneri telecom ar putea fi scos pe piata undeva la mijlocul lunii septembrie a acestui an prin T-Mobile, potrivit CNet News, in timp ce alte publicatii dau ca data de lansare luna octombrie.

Potrivit Stuff TV, lansarea HTC Dream prin T-Mobile s-ar putea face cel mai probabil la nivel global, nu numai pe piata din Statele Unite ale Americii.