Cosmote Romania a anuntat, joi, ca Tereza Valcan, managerul departamentului Corporate Affairs, isi va incheia mandatul in cadrul companiei din data de 14 noiembrie. Pana la momentul desemnarii altei persoane in aceasta functie, departamentul va fi coordonat de directorul de Marketing si Comunicare, Costas Kapetanopoulos. Valcan a declarat pentru HotNews.ro ca va ramane in domeniul de relatii publice, iar surse din piata sustin ca aceasta va conduce o agentie de PR.

"Echipa de management a Cosmote Romania isi exprima aprecierea pentru munca sa valoroasa si implicarea demonstrata pe parcursul mandatului, dorindu-i Terezei mult succes in viitoarele planuri profesionale", se arata in comunicatul Cosmote.

"Mi-a fost foarte greu sa iau aceasta decizie de a-mi da demisia tinand cont ca sunt la Cosmote inca de la inceputuri, dar am nevoie de un progres din punct de vedere profesional. Nu pot spune unde plec, nu in industrie, la alt operator, ci voi ramane in domeniul PR", a declarat Tereza Valcan pentru HotNews.ro.

Surse din piata au precizat pentru HotNews.ro ca "dupa incetarea mandatului la Cosmote, aceasta va conduce o agentie de PR", fara a preciza insa numele acesteia.

Tereza Valcan conducea departamentul de comunicare al Cosmote Romania din februarie 2006.