Telefonul BlackBerry Bold, oprit recent de la vanzare de Orange pe piata britanica, va fi vandut de Vodafone in Romania incepand de luni. Anterior, operatorul anuntase vanzarea telefonului incepand cu luna octombrie. Atat la Vodafone cat si la Orange, care vinde deja telefonul in Romania, pretul acestuia incepe de la 349 euro cu abonament pe doi ani. Cat despre BlackBerry Storm, primul telefon cu ecran tactil produs de Research in Motion (RIM), SiliconRepublic scrie ca la cel mai mic plan tarifar ales, va costa 109,99 euro.

"Pentru inceput, BlackBerry Bold va putea fi achizitionat prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania, precum si intr-un numar de 30 de magazine proprii. In Bucuresti, BlackBerry Bold va fi disponibil in magazinele noastre din Unirea Shopping Center, Calea Mosilor, Magheru, Plaza Romania si Mall Baneasa", a anuntat vineri Vodafone Romania.

De la 349 euro cu abonament atat la Vodafone cat si la Orange

Telefonul poate fi achizitionat la pachet cu patru abonamente BlackBerry, la preturi incepand de la 349 euro (inclusiv TVA), pentru contracte pe 2 ani. Mai precis, telefonul va costa atat pentru pachetele: BlackBerry Enterprise 5 MB – 13 euro/luna, BlackBerry Plus National 100 MB – 19 euro/luna si BlackBerry Plus Roaming 100 MB national + 4 MB roaming – 35 euro/luna.

Pentru cel de-al patrulea pachet cu planul tarifar cel mai mic, BlackBerry Standard BIS 5MB - 9 euro/ luna, BlackBerry Bold va costa 419 euro (inclusiv TVA).

Planurile tarifare prin care telefonul este vandut de Orange Romania.

BlackBerry Storm
Foto: Vodafone
BlackBerry Storm ar costa 109 euro la cel mai mic plan tarifar ales

De asemenea, grupul Vodafone a anuntat la inceputul acestei luni ca BlackBerry Storm, primul telefon cu ecran tactil produs de Research in Motion (RIM), va fi disponibil exclusiv in reteaua operatorului in Europa, India, Noua Zeelanda, precum si in SUA, prin Verizon Wireless, incepand cu luna noiembrie 2008. Vodafone nu a prezentat informatii privind preturile de vanzare ale acestui terminal.

Totusi SiliconRepublic informeaza ca reprezentantii Vodafone au anuntat ca vor vinde acest telefon la pachet cu patru abonamente si cateva optiuni gratuite, terminalul urmand sa coste 109,99 euro la cel mai ieftin plan tarifar de 49,99 euro/luna si 49,99 euro la cel mai scump abonament de 99,99 euro/luna.

Vodafone a anuntat oficial cat costa BlackBerry Storm in Marea Britanie

Trusted Reviews noteaza vineri ca Vodafone a postat pe site preturile pentru BlackBerry Storm pentru Marea Britanie, telefonul putand fi precomandat incepand de astazi, urmand a fi livrat pe 11 noiembrie.

Sunt 26 de planuri tarifare aferente pentru contracte de cate 12 luni, 18 luni si 24 de luni.

La un contract pe 12 luni, telefonul costa cel mai putin 300 lire sterline si un tarif lunar de 40 lire sterline. In cazul unui contract pe 18 luni, telefonul este oferit gratuit, tariful lunar fiind tot 40 lire sterline. Telefonul este oferit gratuit si in cazul unui contract pe 24 de luni, dar tariful lunar pentru abonament este de 35 lire sterline.

Planurile tarifare Vodafone pentru Marea Britanie