Orange a lansat marti un nou abonament de internet, dedicat exclusiv abonatilor care il cumpara prin magazinul virtual al operatorului, Orange Web Shop. Noul abonament, Internet Unlimited Start Plus, costa 10 euro/luna, iar prin traficul mai mare inclus de 2,5 GB, reprezentantii Orange sustin ca abonatii castiga 7 euro/luna fata de varianta in care ar fi cumparat un abonament similar, Internet Unlimited Start (trafic inclus de 1,5 GB) intr-un magazin clasic.

Orange a mai anutat ca toate abonamentele de date si laptopuri ale companiei pot fi cumparate de acum si prin acest magazin virtual.

"Suntem convinsi ca facilitatea cumpararii online a abonamentelor de date va impulsiona si mai mult vanzarile de pachete Internet Unlimited, care au o evolutie excelenta, respectiv o crestere cu 147% in ultimele trei luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Andreea Belenes, managerul diviziei online a Orange Romania.

De asemenea, gratie unui parteneriat cu magazinul de retail pe internet, Diverta Online, la cumpararea oricarui abonament de internet din Orange Web Shop, abonatii primesc si un cadou ce consta in produse Diverta Online.

Parte a grupului france Telecom, Orange Romania a inregistrat in trimestrul trei al acestui an venituri de 349 milioane euro, in crestere cu 7% fata de perioada similara din 2007, numarul utilizatorilor (nr. numar de SIM-uri active) crescand cu 10% pana la peste 10,2 milioane utilizatori.