Orange Romania a lansat, miercuri, un serviciu de reincarcare directa, din Spania, a unui cont prepay sau de abonament reincarcabil. Potrivit informatiilor operatorului, serviciul permite reincarcarea unei cartele prepay cu credit de comunicare in valoare de 5 pana la 200 de euro (TVA inclus) la unul dintre cele 8.000 de puncte de vanzare ale companiei Disa Consulting din aceasta tara.

Orange Romania este a doua filiala din cadrul grupului France Telecom, care lanseaza serviciul de reincarcare directa a unui cont preplatit, din strainatate, dupa Orange Republica Dominicana.

“Prin serviciul Reincarcare internationala, orice roman care calatoreste sau locuieste temporar in Spania poate reincarca pe loc o cartela Orange PrePay, fara costuri suplimentare, sau poate trimite bani celor de acasa, din Romania, sub forma de credit de comunicare mobila“, a declarat Ady Rugina, Senior Product Manager Orange Romania.

Noul serviciu este un proiect-pilot, iar in functie de succesul acestuia, Orange va analiza posibilitatea de a-l extinde si in alte tari.