BlackBerry Storm, primul telefon cu ecran tactil produs de Research in Motion (RIM), este vandut de miercuri, in exclusivitate in reteaua Vodafone si a magazinelor partenere de la 99 euro (inclusiv TVA) la pachet cu abonamente pe doi ani si la pretul de 449 euro (inclusiv TVA) fara conectare, a anuntat miercuri operatorul de telefonie mobila.

Mai precis, telefonul costa 99 euro (TVA inclus) la un abonament pe doi ani in valoare de 79,73 euro/luna (TVA inclus), care cuprinde lunar 400 de minute nationale incluse, 500 MB trafic de e-mail, Internet si messenger si navigare gratuita nelimitata in portalul mobil Vodafone live!.

BlackBerry Storm costa 219 euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament pe doi ani in valoare de 30,94 euro/luna (TVA inclus) care include 100 de minute nationale, 100 MB trafic de e-mail, Internet si messenger, navigare gratuita in portalul mobil Vodafone live!.

De asemenea, in functie de valoarea abonamentului si de durata contractuala, BlackBerry Storm poate fi achizitionat la preturi intre 389 euro si 419 euro (inclusiv TVA), impreuna cu mai multe tipuri de pachete BlackBerry si de voce disponibile in oferta Vodafone Romania. Pretul fara conectare al noului model BlackBerry este 449 Euro (inclusiv TVA).

Prezentat in luna octombrie a acestui an, BlackBerry Storm este primul model BlackBerry cu ecran tactil, care imbina servicii pentru acces la e-mail si Internet, precum si functii multimedia avansate, avand o camera de 3,2 MP. Telefonul dispune de memorie interna de 1 GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie si este compatibil cu tehnologiile 3G broadband si HSUPA.