Cosmote Romania a anuntat joi numirea Ruxandrei Voda in functia de Corporate Affairs Manager, in cadrul divizei de marketing si comunicare, post vacant din noiembrie 2008. Departamentele si activitatile pe care le va coordona in aceasta calitate includ relatiile cu media, comunicarea interna, PR, CSR, precum si evenimetele corporate si sponsorizarile.

Ruxandra Voda are o experienta de peste 10 ani in relatii publice si marketing. In ultimii doi ani, ea a ocupat functia de Director Executiv al BBDO Group Romania, iar anterior a fost Director de Marketing la Altex. Ruxandra Voda a absolvit un Master in Comunicare Audio-Video la Facultatea David Ogilvy (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti) si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti.

Ruxandra Voda o inlocuieste pe Tereza Valcan, care a parasit Cosmote Romania pe 14 noiembrie 2008, pentru a conduce o agentie de comunicare si consultanta, abia intrata pe piata din Romania.