Esti tot timpul in miscare, abia mai cumperi ziare, iar televizorul s-a transformat demult in obiect de mobilier. Cu toate acestea, vrei sa accesezi site-ul preferat si sa vezi oricand si oriunde te-ai afla stirile care merita citite.

Ai toate stirile zilei intr-un singur loc: HotNews.ro. Citeste-le acum si pe mobil prin Vodafone live!

Citeste HotNews.ro pe mobil si poti castiga 5 telefoane mobile Sony Ericsson C905 si 100 abonamente Vodafone Internet pe mobil, gratuite pentru 12 luni.

REGULAMENT CONCURS:

La acest concurs pot participa doar clientii Vodafone care au serviciul Internet pe mobil activat si care acceseaza HotNews.ro de pe telefonul mobil!

Mecanismul Concursului

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti clientii Vodafone care au serviciul Internet pe mobil activat, acceseaza de pe telefonul mobil site-ul de mobil HotNews.ro si raspund corect la intrebarea “Care este url-ul unde puteti accesa HotNews.ro pe telefonul mobil?”.

Desemnarea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti electronica dintre cei care au raspuns corect la intrebarea concursului.

Desemnarea castigatorilor se efectueaza in maxim 10 zile de la sfarsitul perioadei de concurs.

Fiecare castigator va fi contactat telefonic sau prin sms de catre Organizator, astfel: fiecare persoana care castiga un telefon va fi anuntata telefonic, iar castigatorii abonamentelor Vodafone Internet pe mobil vor fi instiintati prin sms.

Premii

Premiile se acorda in termen de 30 de zile de la data de incheiere a concursului. Castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.hotnews.ro in maxim 10 zile de la data incheierii concursului.

Marele premiu: Primii 5 castigatori vor primi cate un Sony Ericsson C905.

Urmatorii participanti: 100 abonamente Vodafone Internet pe mobil, gratuite pentru 12 luni.

Castigatorii nu pot ridica contravaloarea in bani a premiilor castigate.

Calendar

Perioada de desfasurare: 18 februarie – 18 martie 2009.

Afisarea castigatorilor: 28 martie 2009

Contact

Mai multe informatii referitoare la concurs aflati accesand site-ul de mobil HotNews.ro sau trimitand un e-mail cu intrebari la adresa concursului concurs[at]hotnews.ro.