Vittorio Colao, directorul executiv al Vodafone, a anuntat marti, ca operatorul a semnat un acord cu producatorul taiwanez HTC pentru vanzarea noului telefon cu sistemul de operare Android al Google, informeaza The Guardian. Telefonul se va chema HTC Magic, iar Vodafone il va vinde exclusiv in Europa pentru o perioada limitata de timp. Conform Vodafone, telefonul va fi disponibil exclusiv in reteaua Vodafone, din primavara, in Marea Britanie, Spania, Germania si Franta si neexclusiv in Italia. Telefonul va fi disponibil si gratuit la pachet cu anumite planuri tarifare.

Companiile nu au dat detalii privind pretul telefonului sau planurile tarifare, insa utilizatorii sunt invitati sa se inregistreze pe site-urile locale ale Vodafone din tarile in care terminalul va fi lansat, cu promisiunea ca vor primi detalii in cel mai scurt timp.

"Disponibil in varianta de culoare alba in Marea Britanie, Spania si Franta, neagra in Germania si in ambele culori in Italia, HTC magic va fi vandut in alte cateva piete Vodafone in urmatoarele luni", se mai arata in comunicatul Vodafone.

HTC Magic va fi disponibil si gratuit, la pachet cu anumite planuri tarifare, Vodafone anuntand ca detalii complete privind momentul cand va fi disponibil si preturile la care va fi comercializat vor fi oferite in perioada urmatoare in sucursalele din pietele in care va fi lansat.

Mai multe detalii aici.