Romtelecom a anuntat luni lansarea unor noi abonamente de voce si internet de banda larga (broadband) pentru companiile mici si mijlocii, care includ o conexiune de internet cu viteze intre 2 si 8 Mbps, si mii de minute disponibile in reteaua operatorului si catre alti operatori de telefonie fixa, in retele fixe internationale, precum si intr-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor. Cel mai ieftin abonament incepe de la 14 euro pe luna, fara TVA.

Abonamentul de 14 euro/luna (fara TVA) include o conexiune la internet broadband la viteza de 2 Mbps, 100 de minute catre retelele nationale fixe (inclusiv Romtelecom) si 1000 minute gratuite in grup. Cel mai scump abonament este de 39 euro/luna si include conexiune broadband la viteza de 8 Mpps, 1.000 de minute catre retelele nationale fixe (inclusiv Romtelecom), 300 minute catre retele internationale fixe si 5000 minute gratuite in grup.

Potrivit informatiilor operatorului, dupa terminarea minutelor incluse in abonamentul de 14 euro/luna (fara TVA), tarifele pentru convorbiri catre retelele de telefonie fixe sunt de 2,7 eurocenti pe minut iar apelurile de pe fix pe mobil sunt taxate cu 12 eurocenti. In cazul celui mai scump abonament, dupa terminarea minutelor incluse, tarifele pentru convorbiri catre retelele de telefonie fixe sunt de 2,5 eurocenti pe minut iar apelurile de pe fix pe mobil sunt taxate cu 8 eurocenti.