Richard Moat, directorul executiv al Orange Romania, a decis din motive personale sa plece din pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei, a anuntat marti grupul France Telecom. Incepand cu aceasta data, Thierry Millet, actualul director comercial al Orange Romania, va prelua imediat interimatul in pozitia lasata libera.

Richard Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani. Richard a ocupat pozitii importante la nivel international si a jucat un rol deosebit in transformarea Orange intr-un business global. De la preluarea pozitiei de CEO al Orange Romania, in septembrie 2004, Richard a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro in 2008 si a consolidat pozitia de lider al pietei locale.

Thierry Millet a ocupat pozitia de Director Comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clienti, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international.

“Richard Moat a avut o contributie fantastica la cresterea si la succesul Orange. Richard poate fi mandru de rolul extrem de important pe care l-a avut in dezvoltarea acestui business. Cu vasta sa experienta in domeniul telefoniei mobile, Thierry Millet va fi un CEO interim puternic si sunt incantat sa ii urez succes in aceasta pozitie. Cu ajutorul lui Thierry si al unei echipe de management experimentate, Orange Romania va continua sa fie liderul pietei in materie de inovatie, servicii si de produse, precum si relatii cu clientii”, declara Olaf Swantee, SEVP Personal Europe & Egypt.