Orange Romania a lansat o cartela grauita care poate fi achizitionata exclusiv online, este livrata gratuit la domiciliu si ofera la activare 10 minute si 10 mesaje scrise in retea, a anuntat joi operatorul de telefonie mobila. Pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. Perioada de activitate a cartelei SIM este de 60 de zile, iar cea de gratie este de o zi.

"Astfel, in plus fata de bonusurile standard din oferta Orange, pentru fiecare euro reincarcat clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea. De exemplu, daca reincarca 2 euro in contul PrePay primesc 20 minute de convorbiri si 20 mesaje scrise in retea. Pentru 25 de euro valoare reincarcata, in contul PrePay se vor acumula 250 de minute si 250 de mesaje scrise in retea, in plus fata de cei 5 euro bonus standard pentru reincarcare.

La prima reincarcare din fiecare luna, clientii Orange PrePay mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro. De exemplu, daca fac o reincarcare cu 5 euro, clientii primesc in cont 7,5 euro", se arata in comunicatul Orange.

Mai mult, aceasta oferta online reduce cu 50% pretul oricarei optiuni de „internet pe mobil”. Astfel, clientii isi pot activa o optiune „internet pe mobil” care include 100 MB de trafic si acces nelimitat in portalul Orange World la 2 euro/luna in loc de tariful standard de 4 euro/luna.

Perioada de activitate a cartelei SIM este de 60 de zile

Conform informatiilor Orange, minutele si mesajele incluse sunt valabile 30 de zile. Daca nu este activata cartela in primele trei luni de la comanda, aceasta devine inutilizabila. Perioada de activitate a cartelei SIM este de 60 de zile, iar cea de gratie este de 1 zi.

Cartela poate fi comandata gratuit prin completarea online a unui formular accesibil direct printr-un banner activ pe www.orange.ro/sim-gratuit si pe numeroase alte site-uri partenere.

Saptamana acesta, Richard Moat, directorul executiv al Orange Romania, a decis "din motive personale" sa paraseasca atat conducerea companiei din Romania cat si grupul france Telecom, interimatul fiind asigurat in prezent de catre Thierry Millet, fostul director comercial al operatorului.

La sfarsitul anului trecut, Orange Romania avea peste 10,3 milioane utilizatori (nr. numar de SIM-uri active), in crestere cu circa 6% fata de perioada similara din 2007, si venituri de 1,31 miliarde de euro, cu 6,2% mai mult decat in anul anterior, insa venitul mediu anual pe utilizator a fost de 119 euro, in scadere fata de 130 euro in 2007.