Abonatii si utilizatorii de cartele reincarcabile ai serviciului Orange Young, care folosesc deja una din optiunile acestui serviciu, adresat tinerilor cu varste intre 14 si 26 ani, pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat catre trei si respectiv cinci numere din retea, daca-si activeaza doua optiuni de 2,99 euro/luna (TVA inclus) si respectiv 4,99 euro/luna (plus TVA), lansate marti de Orange, potrivit unui comunicat al operatorului.

"In plus, clientii vor primi 10, respectiv 50 MB de trafic inclusi care pot fi consumati pentru navigarea pe site-urile wap si de internet, direct de pe telefonul mobil. Dupa terminarea traficului inclus se aplica tariful promotional de 0,2 euro/MB sau de 0,4/5MB, in functie de optiunea Orange Young activata. Accesul si navigarea in portalul Orange World sunt nelimitate", se mai arata in comunicatul Orange.

La sfarsitul anului trecut, Orange Romania avea peste 10,3 milioane utilizatori (nr. numar de SIM-uri active), in crestere cu circa 6% fata de perioada similara din 2007, si venituri de 1,31 miliarde de euro, cu 6,2% mai mult decat in anul anterior, insa venitul mediu anual pe utilizator a fost de 119 euro, in scadere fata de 130 euro in 2007.