UPC Romania a lansat miercuri o oferta, adresata numai abonatilor TV si valabila pana la 31 mai, prin care toate abonamentele de Internet ale operatorului sunt reduse cu 50% pentru o perioada de jumatate de an. Pentru cel mai mare abonament, UPC sustine ca preturile sunt mai mici cu pana la 70% comparativ cu alte oferte. Tot miercuri, Zapp a anuntat ca toti abonatii, existenti sau noi, au reduceri, incepand cu 27 aprilie, cu pana la 80% ale tarifelor la apelurile internationale. Zapp se lauda astfel cu "cea mai buna oferta pentru apelurile internationale dintre operatorii mobili".

Operatorul de comunicatii prin cablu UPC a lansat miercuri o promotie de reducere cu 50% a tarifelor pentru toate tipurile de abonamente UPC Internet: Small, Medium sau Large.

"Primul ofera o viteza de download de 1 Mbps si una de upload de 256 Kbps, pentru care abonamentul costa 12,5 RON/ luna in primele 6 luni. Pachetul Medium, cu o viteza de download de 10 Mbps si viteza de upload de 1 Mbps, costa 17,5 RON/ luna in primele 6 luni. Mai mult decat atat, contra sumei de 30 RON pe luna, clientii pot beneficia in primele 6 luni de contract de pachetul Large, cu o viteza de download de 20 Mbps si una de upload de 2 Mbps. Costurile includ TVA", se mentioneaza in comunicatul UPC.

UPC: Tarife la internet mai avantajoase cu pana la 70% comparativ cu alte oferte

Prin aceasta oferta, operatorul se lauda cu "cea mai buna viteza de transfer, la cel mai avantajos pret de pe piata, in special pentru pachetele Medium si Large".

"De exemplu, in cazul segmentului superior al pietei, corespunzator pachetului Large, clientul plateste 30 RON/ luna timp de 6 luni si 60 RON/ luna in celelalte 6 luni, ajungand astfel la un cost de 540 RON/ an. Acest lucru inseamna, mai concret, ca oferta UPC Internet permite unui client o economie anuala de pana la 290 de euro la achizitionarea pachetului Large fata de alte oferte existente pe piata, la parametri relativ similari. Cu alte cuvinte, tarifele oferite de promotia UPC Internet pentru pachetul Large sunt mai avantajoase cu pana la 70% comparativ cu alte oferte”, declara Lucian Lupascu, Senior Marketing Manager UPC Romania.

La sfarsitul anului trecut, UPC avea un numar de 237 300 de abonati la serviciile Internet, cu aproximativ 30% mai mult fata de 2007.

Detalii gasiti aici.

Zapp: Cea mai buna oferta la apelurile internationale dintre operatorii mobili

Tot miercuri, Zapp a anuntat o reducere majora a tarifelor pentru apelurile internationale, de pana la 80%, atat pentru abonatii existenti cat si noi, incepand cu 27 aprilie.

"Conform noii oferte de la Zapp, tarifele pentru apelurile internationale au fost reduse cu pana la 80% pentru destinatii precum: Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Suedia etc., pentru apeluri catre numere fixe, si China, Singapore etc., pentru apeluri catre mobil.

Tarifele pentru apelurile catre numere fixe din Anglia, Turcia, Spania, Italia, Germania, Franta etc., si cele catre numere fixe si mobile din SUA, Canada si China incep de la 2,5 centi pe minut, fiind cu pana la 75% mai ieftine", mentioneaza Zapp.

Noul serviciu de apeluri internationale este disponibil in trei pachete, de 6 euro/luna, 3 euro/luna si respectiv fara taxa lunara.

Mai multe detalii gasiti aici.

"O data cu introducerea acestor noi pachete, Zapp lanseaza cea mai buna oferta pentru apelurile internationale dintre operatorii mobili, tarife cu 50% mai mici decat in cazul ofertelor similare. In majoritatea cazurilor tarifele introduse de Zapp sunt chiar mai mici decat cele percepute de operatorii de telefonie fixa", sustin oficialii Zapp.

Operatorul a redus astfel tarifele pentru apeluri catre numere fixe si mobile catre aproximativ 150 de tari din cele 230 de destinatii din intreaga lume catre care ofera servicii de apeluri internationale.