Orange a lansat noi abonamente de telefonie fixa si internet, pentru acasa sau pentru birou, care includ convorbiri nelimitate in retea intre un numar fix si pana la 50 de numare de mobil si servicii de internet la viteze de descarcare de pana la 7,2 Mbps, la preturi cuprinse intre 12 euro/luna si 36 euro/luna (fara TVA), a anuntat luni operatorul. Anterior, conform oficialilor Orange, la aceste pachete exista o limita de 3000 de minute in cadrul convorbirilor intre fix si mobil.

“Noile abonamente Home&Office Pack aduc ca noutate conceptul de convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de mobile Orange, in locul limitei de 3.000 minute de pana acum, alaturi de acces nelimitat la internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps, a declarat Ciprian State, convergent proposition manager Orange Romania.

Cel mai ieftin astfel de pachet pentru companii, respectiv abonamentul de 18 euro/luna (fara TVA), permite apeluri nelimitate in retea intre un numar fix si 10 numere de mobil Orange din flota companiei, indiferent de numarul care apeleaza, 150 de minute catre orice retea fixa nationala si servicii de internet la viteze de pana la pana la 7,2 Mbps pana la consumarea a 3 GB de trafic. Dupa consumarea celor 3 GB, viteza scade la 128 Kbps, pentru mentinerea vitezei de pana la 7,2 Mbps fiind nevoie de activarea unor pachete suplimentare.

In primul trimestru din acest an, veniturile Orange Romania au scazut cu 14,1% fata de perioada similara din 2008, pana la 264 milioane euro, iar numarul de clienti a scazut cu 2,28% fata de ultimul trimestru al anului trecut pana la 10.118.000 clienti. Fata de trimestrul similar al anului trecut, numarul de utilizatori ai Orange a crescut cu 1,1%.