Thierry Millet, fostul director comercial al Orange Romania, care a asigurat interimatul la conducerea operatorului dupa plecarea surprinzatoare a britanicului Richard Moat, va prelua permanent functia de director executiv al companiei, incepand de joi, 9 iulie, a anuntat marti operatorul de telefonie mobila.

Operatorul va organiza o conferinta de presa joi, prilejuita de numirea oficiala a lui Thierry Millet in functia de CEO al Orange Romania, la eveniment urmand sa asiste si Olaf Swantee, senior vice-president Orange Europe, Egypt & Personal.

Thierry Millet a ocupat pozitia de Director Comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clienti, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international.

Acesta a preluat interimatul conducerii Orange Romania, dupa ce britanicul Richard Moat a parasit in mod surprinzator sefia companiei la sfarsitul lunii martie din acest an.

Dupa plecarea din Romania, Richard Moat a fost numit in mai la conducerea T-Mobile din Marea Britanie, preluand luna trecuta functia de director general al acestei companii.