UPC Romania a lansat noi pachete de servicii 4 Play (internet, telefonie fixa, hosting de 1 GB si televiziune) pentru clientii intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri), la preturi incepand de la 20 euro pe luna, a anuntat miercuri operatorul de comunicatii electronice prin cablu. Oficialii operatorului spun ca in functie de pachetul ales, preturile pot fi cu pana la 42% mai mici fata de oferta precedenta.

Cel mai ieftin pachet, de 20 euro/luna, ofera internet cu viteze de descarcare a datelor de pana la 8 Mbps, telefonie fixa cu 100 de minute nationale catre retele fixe, servicii de hosting de 1 GB si pachetul de televiziune Small.

„Este o promotie prin care incercam sa incurajam acest sector, oferind preturi pentru pachetele de servicii 4 Play cu pana la 42% mai mici fata de oferta precedenta - in functie de combinatia 4 Play aleasa - si care ofera in plus cateva avantaje unice, special concepute pentru clientii nostri. Este vorba despre cel mai mare spatiu de Hosting de 1 GB oferit gratuit, preturi mai mici fata de competitie pentru serviciile de Internet si Telefonie si, nu in ultimul rand, 4 servicii de comunicatii pe o singura factura.”, a declarat Mihai Struteanu, directorul diviziei UPC Business.

Oferta este valabila din data de 9 noiembrie, la nivel national si poate fi accesata prin toate canalele dedicate de Vanzari, Telesales si Parteneri UPC.

Numarul total al abonatilor UPC in Romania depasea 1,23 milioane utilizatori in trimestrul trei din acest an, in scadere cu 3,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform datelor Liberty Global, in perioada mentionata, operatorul a inregistrat prima crestere trimestriala a veniturilor din ultimii doi ani.