GTS Central Europe, unul din cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Europa Centrala si de Rasarit, a fost desemnata pentru a treia oara drept cel mai bun operator regional de telecomunicatii, distinctie acordata in cadrul Galei anuale a Capacity Magazine ce a avut loc in 23 noiembrie in fata a peste 400 de reprezentanti ai industriei, potrivit unui comunicat al companiei. Compania a fost selectata pentru rezultatele obtinute in executia strategiei de vanzari wholesale pe piata central si est europeana.

Acordarea premiului s-a facut prin jurizarea a cinci criterii: calitatea si performatele retelei; aria de acoperire; viteza de implementare a serviciilor; strategia de investitii in retea.

GTS Central Europe a fost selectata pentru rezultatele obtinute in executia strategiei de vanzari wholesale pe piata central si est europeana, sustinuta de investitiile agresive realizate in implementarea de noi tehnologii, de calitatea serviciilor furnizate si de nivelul de satisfatie al clientilor. Acordarea premiului in 2009 este urmarea fireasca a procesului de integrare pe care compania l-a parcurs si confirma strategia GTS de pozitionare a unei oferte, unice la nivelul intregii regiuni, de servicii integrate de comunicatii pentru piata business din cele cinci tari in care opereaza: Republica Ceha, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria.

"Pentru GTS Telecom, ca parte a GTS Central Europe, premiul “Best CEE Wholesale Offering” obtinut pentru a treia oara in 2009 confirma alegerea corecta a strategiei noastre axate pe calitate, in abordarea segmentelor de varf ale pietei si excelenta in executie", a declarat Dan Mihaescu, CEO la GTS Telecom.

GTS Central Europe, unulo dintre cei mai importanti operatori alternativi de telecomunicatii la nivel regional, furnizeaza servicii integrate in toate tarile din regiunea central si est europeana. Principalele tari in care compania opereaza sunt: Republica Ceha, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria. Prin parteneriate strategice GTS interconecteaza si asigura servicii pentru operatori din Bulgaria, Croatia, Moldova, Rusia, Slovenia, Serbia, Turcia, Tarile baltice, Ucraina. GTS CE are peste 1300 de angajati si a atins o cifra de afaceri de 436 milioane euro si venituri operative ( EBITDA) de 77 milioane euro in 2008.

Parte a GTS Central Europe, GTS Telecom instaleaza pe piata business romaneasca solutii de transport, comunicatii de date MPLS, DWDM, SDH, TCP /IP, Frame Relay, servicii Internet, solutii de voce, hosting si colocare in DataCenter.