Companiile din Romania care achizitioneaza din orice magazin Orange, inclusiv din magazinul online, un abonament de internet nelimitat de cel putin 11,9 euro sau care cumpara online un telefon mobil la pret Thank You se vor putea promova in mod gratuit pe motorul de cautare printr-un voucher de publicitate Google AdWords in valoare de 50 de euro, a anuntat miercuri operatorul de telefonie mobila.

Google AdWords este un program de publicitate care functioneaza pentru toate companiile, indiferent de marime. Modelul pay-per-click permite agentilor de publicitate sa plateasca doar atunci cand potentialii clienti sunt interesati de anunturile lor si dau click pe ele. Mai mult, acestia isi pot alege limita maxima de plata pentru un click si isi pot controla consumul zilnic.

"Consumatorii se documenteaza si cumpara din ce in ce mai mult online, de aceea este esential ca fiecare companie fie cat mai prezenta in acest mediu. Clientii nostri business au acum ocazia sa testeze gratuit AdWords, un instrument eficient de promovare pe internet si sa se initieze in utilizarea unor metode de optimizare a prezentei online, precum search engine marketing", a declarat Andreea Belenes, Online Manager Orange Romania.

"Ne incanta parteneriatul cu Orange pentru ca ne dorim ca toate companiile din Romania sa beneficieze de Internet la maxima capacitate pentru a-si impulsiona vanzarile si a-si mari numarul de clienti online. Deschiderea unui cont AdWords este facila, anunturi eficiente putand fi create in numai cateva minute. Suntem foarte incantati ca Orange ofera posibilitatea testarii gratuite a serviciului AdWords tuturor clientilor sai care utilizeaza serviciile de internet mobil si programul Thank You", a precizat Marion Gamel, Head of Marketing, New Markets of Europe, Google.

Orange Romania este primul operator de telecomunicatii din Romania care ofera clientilor sai posibilitatea de a testa serviciul Google AdWords, in parteneriat cu Google.

Numarul clientilor Orange in Romania (n.r numar de SIM-uri active) a depasit in trimestrul trei din acest an 10,6 milioane utilizatori, in crestere cu 4,8% fata de perioada similara a anului precedent si cu aproape 340.000 de clienti in plus fata de trimestrul anterior, insa valoarea veniturilor operatorului a scazut cu aproape 23%.