UPC va deschide miercuri un nou concept de magazin in Bucuresti, unde consumatorii vor putea testa cele mai noi produse si servicii ale operatorului si vor putea cere informatii suplimentare din partea unor consilieri de vanzari, investitie in valoare de 200.000 euro, a declarat pentru HotNews.ro Ariana Badin, director de comunicare in cadrul UPC Romania.

Operatorul de comunicatii prin cablu intentioneaza sa extinda acest concept si in alte orase din tara, proces ce va fi insotit de reamenajarea intregii retele de centre UPC de relatii cu clientii. Noul magazin este situat in Soseaua Mihai Bravu Nr. 35 din Bucuresti si are o suprafata de aproximativ 130 mp.

Numarul total al abonatilor UPC in Romania depasea 1,23 milioane utilizatori in trimestrul trei al anului trecut, in scadere cu 3,8% fata de aceeasi perioada a anului 2008. Conform datelor Liberty Global, in perioada mentionata, operatorul de comunicatii prin cablu a inregistrat prima crestere trimestriala a veniturilor din ultimii doi ani.