Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 11,25 milioane euro, in crestere cu circa 45% fata de anul anterior si peste estimarile initiale, a anuntat marti compania.

In 2009, clientii corporate au generat peste 7,81 milioane euro, reprezentand aproape 70% din totalul veniturilor inregistrate de companie.

“In 2009, multe companii au ales sa eficientizeze costurile interne prin externalizarea serviciilor de IT si service, ceea ce a dus la o crestere pe acest segment pentru IIRUC Service. In plus, am castigat o serie de noi proiecte in domeniul privat si de stat, precum si un cont important in Ucraina, ceea ce ne-a ajutat sa depasim estimarile financiare initiale. Pentru 2010, estimam o crestere de 40% a cifrei de afaceri din proiecte in sectorul privat si licitatii de stat”, a declarat Calin Rangu, director executiv al IIRUC Service.

IIRUC Service, furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenta tehnica si suport, precum si terminale tranzactionale, asigura in Romania servicii pentru peste 25.000 de clienti, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme si avand o retea de peste 60 de puncte de lucru in principalele orase ale tarii.

Compania face parte de la inceputul anului 2008 din Raiffeisen Informatik GmbH, grupul austriac cu o ciofra de afaceri de 1.3 miliarde de euro si prezenta in 27 de tari.