Veniturile Orange in Romania au scazut cu 19,5%, pana la 1,05 miliarde euro in 2009
“Performanta companiei este in conformitate cu planurile noastre intr-un an in care intreg mediul economic a resimtit acut efectele crizei economice. Dupa doua trimestre consecutive in care Orange a fost lider in ceea ce priveste numarul de noi clienti atrasi in retea, si in ultimul trimestru al anului baza de clienti a continuat sa creasca puternic. Desi consumul in retea a crescut gratie ofertelor competitive lansate pe piata, nivelul veniturilor a continuat sa reflecte impactul reglementarilor, scaderea tarifelor si evolutia cursului valutar comparativ cu anul precedent”, a declarat Thierry Millet, CEO Orange Romania.
In ultimul trimestru din 2009, Orange a atras 300.000 noi clienti. Venitul mediu anual pe utilizator a fost de 92 de euro. In privinta numarului de utilizatori ai serviciilor de internet mobil in banda larga, anul trecut, numarul de clienti broadband s-a majorat cu 62%, pana la 2.708.000. Potrivit informatiilor Orange, reteaua HSDPA acopera 800 de localitati, in timp ce reteaua EDGE are acoperire nationala.

Guvernul cu o singură femeie ministru a numit doar patru femei în funcția de prefect
11 lucruri pe care poate nu le știai despre femeile românce
Sir Alex Ferguson, frica de singurătate, mintea care-ți joacă feste și întrebarea firească: "Ce se întâmplă atunci când mori?"
Cum am renunțat la viața de ONG-ist boem care credea că Bucureștiul se salvează prin povești. Interviu cu Edmond Niculușcă, primul om pe care Nicușor Dan l-a angajat când a venit la Primărie
Povestea tinerei din Bacău care ține spectacole de stand-up comedy în Europa în patru limbi diferite și l-a făcut pe Seinfeld să râdă
da` profitul cu cat a scazut? tot la 40% a ramas?
Sa fie iubiti!
In Romania, clientul nu este protejat, iar companiile de telefonie se complac cu situatia, multumindu-se cu profiturile mari aduse inclusiv de tepe. Acum putin timp m-am dus sa depun o plangere la Orange. Spre stupefactia mea, nu exista un departament care sa primeasca aceste plangeri, nu esti pus in legatura cu nici o persoana autorizata. La receptie doar doua tinerele, care nu stiau cum sa ma expedieze mai repede si care se chinuiau politicos sa-mi explice ca Orange nu ofera astfel de servici. Daca esti insistent, ti se raspunde sec: "Nu-ti convine? Pleaca la altii!"
Relatiile cu clientii inseamna doar cativa tinerei care incheie contracte si vand telefoane, adica doar in beneficiul companiei.
Trebuie niste legi mai aspre care sa-i oblige la o mai mare grija fata de clienti.