Cosmote va lansa luni un nou portofoliu de abonamente, principala noutate fiind aceea ca utilizatorii vor putea sa-si configureze singuri abonamentele. Practic, plecand de la un abonament standard de 5,35 euro pe luna (inclusiv TVA) - cat era inainte cel mai ieftin abonament, utilizatorii vor putea sa imparta actualele abonamente in pachete separate, la tarife individuale si sa-si configureze abonamentul dupa propriile preferinte.

Noul portofoliu de abonamente consta intr-un plan tarifar standard, de 5,35 euro (inclusiv TVA) ce cuprinde 50 de minute nationale si internationale, respectiv 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea, la care abonatii isi pot adauga apoi una sau mai multe extraoptiuni cu mai multe minute nationale si internationale sau SMS-uri in retea.

Potrivit informatiilor Cosmote, noua oferta nu afecteaza planurile tarifare ale abonatilor actuali, decat daca acestia decid sa isi personalizeze abonamentul prin noua oferta.

Citeste comunicatul integral cu noul plan de abonamente aici.

Cosmote Romania a inregistrat anul trecut o pierdere operationala de 22,1 milioane euro, in scadere cu 58,1% fata de anul anterior, potrivit datelor grupului elen OTE. Pe de alta parte, veniturile operatorului au crescut anul trecut cu 36,1% pana la 423,2 milioane euro comparativ cu 2008, in timp ce profitul operational inainte de depreciere si amortizare (OIBDA) aproape ca s-a triplat pana la 66 milioane euro. Numarul total al utilizatorilor Cosmote (n.r numar SIM-uri active) a crescut anul trecut pana la peste 6,92 milioane utilizatori.