Orange va introduce miercuri trei optiuni de internet pentru telefonul mobil, prin care utilizatorii vor putea naviga nelimitat prin intermediul portalului operatorului pe noua site-uri nationale de stiri, servicii internationale de e-mail si messenger sau retele sociale. Optiunile vor fi disponibile atat pentru abonati cat si pentru clientii prepay, la preturi de 2 euro/luna, 3 euro/luna si respectiv 4 euro/luna si vor avea si pachete de date incluse, potrivit anuntului facut marti de operator.

Prima optiune, Net News, la pretul de 2 euro/luna ofera acces nelimitat prin Portalul Orange pe mobil la urmatoarele publicatii online: m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. Net News include suplimentar 50 MB trafic de internet pentru orice alt site in afara celor incluse in pachet.

A doua optiune, Net Mail, la pretul de 3 euro/luna, ofera trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), accesibile tot prin portalul operatorului. Pachetul contine de asemenea si 150 MB trafic national de internet.

A treia optiune, Net Friends, la pretul de 4 euro/luna, permite navigare nelimitata pe retelele sociale: m.facebook.com, m.hi5.com, myspace.com, m.netlog.com, m.twitter.com, tot prin portalul Orange si suplimentar 250 MB trafic national pentru orice alta destinatie decat cele nelimitate.

Citeste comunicatul integral aici.

Orange Romania avea peste 10,3 milioane de clienti (n.r. numar SIM-uri active) la sfarsitul celui de-al treilea trimestru din acest an, in scadere cu 2,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar veniturile totale au scazut cu 8,7% pana la 246 milioane euro, potrivit datelor grupului France Telecom. Conform oficialilor operatorului, veniturile au fost afectate in special pe segmentul utilizatorilor de servicii prepay.