iPhone 4, cea mai recenta generatie a terminalului produs de Apple, va fi pus in vanzare de Vodafone inainte de Craciun, a declarat joi Liliana Solomon directorul executiv al operatorului. "Vom lansa si iPhone 4, va veni in saptamanile urmatoare, il avem deja dar lansarea in magazine va mai dura, dar va fi inainte de Craciun", a spus Solomon fara a da detalii privind pretul terminalului.

iPhone 4, vandut oficial si prin VodafoneFoto: Captura Vodafone

In luna octombrie din acest an, Vodafone anuntase ca va incepe sa comercializeze oficial iPhone 4 in urmatoarele luni pe piata din Romania. Pana la acest anunt, Orange era singurul distribuitor oficial al iPhone pe piata locala.

In luna septembrie din acest an, Orange a inceput sa vanda iPhone 4 la preturi incepand de la 169 euro (varianta de 16 GB) impreuna cu un abonament de 49 euro pe luna pe o perioada de doi ani. Fara abonament ("la liber"), telefonul costa 698 euro (varianta de 16 GB) si 823 euro (varianta de 32 GB) cu TVA inclusa. La aceste preturi, telefonul iPhone 4 este decodat si nu trebuie platita alta taxa suplimentara.