Terminalul iPhone 4 produs de Apple va fi disponibil la Vodafone in 25 de magazine din tara si prin magazinul online, primele terminale urmand sa fie vandute la miezul noptii, in magazinul din Bd. Magheru din Bucuresti, a anuntat joi operatorul pe pagina proprie de Facebook. Anuntul vine dupa ce, miercuri, Cosmote a anuntat ca va oferi acest telefon la un pret redus cu 15% in noaptea de 16-17 decembrie in 13 magazine proprii si Germanos din opt orase.

iPhone 4, vandut si prin Vodafone si CosmoteFoto: Apple

Vodafone si Cosmote incep sa vanda din aceasta noapte in Romania terminalul iPhone 4, cea mai recenta versiune a produsului iPhone al Apple. Mai bine de doi ani de zile, singurul distribuitor oficial iPhone in Romania a fost Orange.

Update: Contactati de HotNews.ro, oficialii Orange au precizat ca iPhone 4 este vandut momentan in 99 de magazine proprii si in magazinul online. De asemenea, alte 67 de magazine partenere Orange vand in tara acest telefon.

In luna septembrie din acest an, Orange a inceput sa vanda iPhone 4 la preturi incepand de la 169 euro (varianta de 16 GB) impreuna cu un abonament de 49 euro pe luna pe o perioada de doi ani. Fara abonament ("la liber"), telefonul costa 698 euro (varianta de 16 GB) si 823 euro (varianta de 32 GB) cu TVA inclusa. La aceste preturi, telefonul iPhone 4 este decodat si nu trebuie platita alta taxa suplimentara.