Vodafone a scazut luni promotional cu pana la 100 de euro pretul pentru terminalul iPhone 4 al Apple la doua din cele trei abonamente speciale cu care a lansat acest telefon vinerea trecuta. Directorul oficial al operatorului, Karsten Wildberger, spune ca decizia a fost luata "pentru a raspunde asteptarilor utilizatorilor". Preturile au fost ajustate in jos la abonamentele speciale iPhone de 39 euro pe luna si respectiv 59 euro pe luna pe o perioada de doi ani.

iPhone 4Foto: Apple

Pretul la iPhone 4 a fost scazut cu 100 de euro pentru toti clientii in cazul abonamentului special de 39 euro pe luna pe o perioada de doi ani. Astfel, iPhone 4 in varianta de 16 GB costa acum 199 euro (fata de pretul initial de 299 euro la acest abonament), in timp ce iPhone 4 in varianta de 32 GB costa acum 299 euro fata de 399 euro anterior.

A doua reducere anuntata luni de operator este doar pentru clientii noi care isi cumpara terminalul impreuna cu abonamentul de 59 euro pe luna pe o perioada de doi ani. Mai exact, in aceasta situatie, terminalul iPhone 4 (varianta de 16 GB) costa acum 149 euro (fata de 199 euro anterior), in timp ce iPhone 4 (varianta de 32 GB) costa 299 euro (fata de 399 euro, initial).

Citeste comunicatul integral aici.

  • UPDATE: Ce declara oficial Cosmote si Vodafone despre vanzarile iPhone 4, la trei zile de la lansare

Vodafone si Cosmote au pus in vanzare in noaptea de 16-17 decembrie pe piata romaneasca terminalul iPhone 4, care pana in acest an era distribuit oficial doar de Orange. Contractul pe care-l au cei trei operatori de telefonie mobila cu Apple interzice acestora sa dea informatii despre vanzarile inregistrate la acest produs.

Contactati de HotNews.ro pe tema vanzarilor realizate pana in prezent la acest telefon, oficialii Vodafone Romania au declarat ca "au fost vandute cateva zeci de telefoane iPhone 4 in primele doua ore de la lansare".

De cealalta parte, oficialii Cosmote au precizat pentru HotNews.ro ca "de la lansare si pana in prezent au fost vandute sute de telefoane iPhone 4".

iPhone 4 (varianta de 16 GB) este vandut de Cosmote la preturi de la 739 lei impreuna cu abonament lunar de 48,36 euro pe doi ani, de Vodafone este vandut la preturi de la 99 euro (doar pentru clientii existenti si 149 euro pentru clientii noi) impreuna cu abonament lunar de 59 euro pe doi ani, iar de catre Orange este vandut la preturi de 169 euro impreuna cu abonament lunar de 49 euro pentru doi ani.