Nexus S, primul telefon ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android a Google, cunoscuta sub numele Gingerbread (Android 2.3), este vandut incepand de miercuri prin Vodafone la preturi de la 149 de euro impreuna cu abonament de date de 36,46 euro pe luna timp de doi ani. Fara abonament, acest telefon este vandut de Vodafone cu 2.239 lei, sub preturile cu care acest terminal se vinde deja in mai multe magazine online din tara.

Google Nexus SFoto: Google

Nexus S, terminal produs de Samsung pe care ruleaza cea mai avansata versiune a platformei Android a Google (Android 2.3), a fost lansat oficial miercuri pe piata locala de Vodafone, operatorul vanzand acest telefon la un pret de la 149 euro impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si internet pe mobil de 1 GB pe o perioada de doi ani, care are un tarif de 36,46 euro pe luna. Terminalul are ecran SuperLCD, de 4” cu o rezolutie WVGA 480x800, camera de 5 MP, memoria interna de 16 GB si un procesor cu viteza de 1GHz. Fara abonament, telefonul este vandut de operator la pretul de 2.239 lei.Mai multe planuri tarifare aici.

Pana miercuri, terminalul putea fi cumparat liber de abonament, din mai multe magazine online precum Mobile Trend, evoMag, PcFun sau eMAG, la preturi intre 2449 lei si 3049 lei.

La sfarsitul anului trecut, Vodafone Romania avea peste 9,80 milioane de utilizatori (n.r numar SIM-uri active), in scadere cu circa 35.000 de utilizatori fata de trimestrul anterior din 2010.

HotNews.ro va prezenta in aceasta saptamana o recenzie completa a noului terminal.