Mihai Barbut (41 de ani) a preluat functia de director de vanzari si relatii cu clientii in cadrul Cosmote Romania, inlocuindu-l pe Nikolaos Choumis, care incepand din aceasta luna a preluat functia de director comercial la Globul Bulgaria, a anuntat joi operatorul local de telefonie mobila. Barbut are 14 ani de experienta in telecomunicatii, in zona de vanzari directe si indirecte si a lucrat anterior in companii precum Orange si Telemobil.

Mihai BarbutFoto: Cosmote Romania

Mihai Barbut s-a alaturat Cosmote Romania in iunie 2008, pe functia de Indirect Sales Department Senior Manager, fiind absolvent al Universitatii Tehnice Grigore Asachi.

Barbut il inlocuieste astfel pe Nikolaos Choumis, care a fost directorul departamentului Sales si Customer Care timp de doi ani, coordonand o echipa de aproximativ 500 de specialisti. Acesta s-a alaturat Grupului OTE in ianuarie 2007, unde a ocupat functia de director de vanzari servicii date al OTEGlobe. Choumis are o experienta de peste 18 ani in domeniul telecomunicatiilor, detinand functii de conducere in companii din Grecia, precum Q-Telecom, Vodafone, Unifon si CosmoLine.

Cu o zi in urma si Orange si Vodafone au anuntat schimbari la nivelul conducerii executive.