​Cosmote Romania a anuntat marti lansarea sub marca proprie a unui telefon de tip smartphone, numit 'Move', pe care ruleaza sistemul de operare Android Froyo. Terminalul poate fi cumparat fara abonament la pretul de 499 lei (TVA inclus) sau la pretul de 1 leu impreuna cu un abonament de date pe doi ani al carui tarif este de 17,1 euro pe luna. Terminalul va fi promovat printr-o campanie publicitara care este parte a unei initiative a Deutsche Telekom.

Cosmote MoveFoto: Captura Cosmote

Cosmote move este un terminal cu ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, ce foloseste sistemul de operare Android Froyo si ofera conectivitate EDGE si HDSPA, permitand o viteza de descarcare de pana la 7,2 Mbps. Conectivitatea este completata de Wi-Fi si Bluetooth. Telefonul are o memorie interna de 150MB si slot pentru card de memorie extern cu o capacitate de pana la 32GB (disponibil separat), fiind dotat si cu o camera foto digitala de 2MP care include si functia video.

Terminalul se vinde la pretul de un leu impreuna cu un abonament pe 24 de luni care ofera lunar 150 de minute nationale, 700 de minute si 700 de SMS-uri in retea si 500MB trafic de date, pentru 17,1 euro pe luna (TVA inclus).

Citeste comunicatul integral pe WebPR.ro.

Terminalul va fi promovat in perioada urmatoare printr-o campanie de publicitate, care este parte dintr-o initiativa a Deutsche Telecom de a promova smartphone-urile si are ca punct central jocurile Angry Birds, avand declinari pentru TV, print, web si materiale in magazine.

Operatorul german de comunicatii Deutsche Telekom detine o participatie de 30% in cadrul grupului elen OTE, care controleaza in Romania companiile Romtelecom si Cosmote.