Toti abonatii la internet fix prin fibra optica ai operatorului RCS&RDS pot accesa gratuit incepand de luni, 1 august, pe telefoane mobile care au modem 3G incorporat si un serviciu de internet mobil la o viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus, a anuntat luni operatorul de comunicatii prin cablu. Abonatii la serviciile de internet fix prin fibra optica ai acestui operator platesc lunar in prezent abonamente de 29 lei si respectiv 39 de lei (inclusiv TVA).

Anterior, operatorul oferea in aceleasi conditii si internet mobil prin modem USB - pentru laptop si PC, pentru abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink 2 (abonament la tarif lunar de 39 de lei).

Citeste comunicatul integral pe WebPr.ro.

RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Operatorul este lider pe piata locala in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit.