TELECOM
Orange se asteapta sa vanda circa 100.000 de telefoane iPhone in Franta, in 2007 Orange estimeaza ca va vinde in Franta circa 100.000 de telefoane iPhone, de la introducerea pe piaţă a produsului, care va începe miercuri şi până la sfârşitul anului, relatează Reuters, citata de Newsin. Prin Orange, terminalul va costa în Franţa 399 euro, printr-un abonament pe doi ani care începe de la 49 euro pe lună. Pentru contractul pe 12 luni abonamentul va costa cu 4,50 euro mai mult decât cel menţionat anterior. Oficialii Orange spun ca telefonul deblocat va fi vandut la un pret "semnificativ mai mic" decât preţul de vânzare fără abonament din Germania, care este de 999 euro.
Asistenta de doua milioane euro pentru analiza sectorului comunicatiilor Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRCTI) va primi, printr-un proiect Phare, asistenta tehnica in procesul de analiza a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor. Proiectul, de a carui implementare se va ocupa consortiul format din companiile WIK-Consult GmbH si Gibson, Dunn & Crutcher Trustees Limited, are o valoare de aproape doua milioane euro si este finantat integral de Uniunea Europeana.
Frecventele pentru comunicatii fixe in banda de 3,4-3,6 Ghz vor fi utilizate si pentru telefonia mobila Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) intentioneaza sa extinda utilizarea benzilor de 3400 - 3600 Mhz, folosite acum doar pentru comunicatii fixe, si pentru comunicatiile mobile. Aceasta decizie a fost luata in cadrul Conferintei Mondiale a Radiocomunicatiilor, unde a fost dezbatuta problematica utilizarii frecventelor radio la nivel mondial si a satisfacerii necesitatilor globale in spectrul de frecvente radio.
In Franta, iPhone va fi vandut impreuna cu un abonament in valoare de 1176 euro Orange va vinde in Franta dispozitivul iPhone produs de Apple, impreuna cu un abonament pe doi ani, al carui pret minim va fi de 1176 euro, informeaza Les Echos, citat de Reuters. In Germania, operatorul T-Mobile a fost obligat sa vanda telefonul si fara abonament, dupa ce Vodafone a obtinut in instanta interzicerea restrictionarii vanzarii terminalului printr-un contract de exclusivitate. Astfel, neblocat in reteaua T-Mobile, iPhone costa acum 999 euro, un pret destul de ridicat, iar cotidianul francez se asteapta ca, telefonul fara abonament sa aiba un pret similar si in Franta.
Ministerul Comunicatiilor cauta un alt consultant pentru listarea actiunilor Romtelecom Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) va relua procesul de selectie a unui consultant in vederea lansarii unei oferte publice de vanzare de actiuni pe piata de capital a pachetului pe care statul roman il detine in cadrul Romtelecom, deoarece contractul de consultanta a expirat, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului. Contractul a fost incheiat in luna august a anului trecut, avand o durata de valabilitate de noua luni.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version