Yeelight aniversează 10 ani de când oferă, la nivel global, soluții integrate de iluminat SMART. 10 ani în care Yeelight a transformat locuințe și birouri din întreaga lume în spații inteligente și interconectate.

Yeelight aniversează 10 ani cu oferte și premiiFoto: www.geekmall.ro

Yeelight este acum brandul numărul 1 la nivel global pe piața iluminatului SMART, fiind alegerea utilizatorilor din peste 200 de țări. A făcut istorie, redefinind un nou nivel al standardelor industriei de iluminat, mulțumită eforturilor constante de a îmbunătăți interacțiunea SMART, design-ul industrial și experiența utilizatorului final cu produsele și aplicația Yeelight.

În fiecare zi, 6 milioane de oameni aleg să își activeze un produs smart Yeelight. Și asta pentru că ceea ce diferențiază Yeelight de alte produse similare de pe piață este inovația tehnologică de cel mai înalt nivel, oferită consumatorului la un excelent raport calitate - preț.

În plus, produsele de iluminat Yeelight sunt economice și ajută clienții să consume mai puțin, fiind create din dorința de a proteja mediul înconjurător și de a comercializa produse sustenabile și eficiente.

Becurile și lămpile Yeelight sunt interconectabile și se pot seta într-un ecosistem de lumini smart prin intermediul aplicației Yeelight, fiind compatibile și cu aplicația Xiaomi-Mi Home, dar și gestionabile cu Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit și Samsung Smart Kit cu ajutorul cărora se pot crea scenarii logice împreună cu celelalte dispozitive smart de acasa și de la birou.

Black Tech - distribuitorul autorizat al produselor Yeelight în România

Black Tech Group SRL (blacktech.ro) este distribuitorul autorizat al produselor Yeelight în Romania și comercializeaza produsele brandului Yeelight pe platformele marilor jucatori pe piața de retail: eMag, Altex, dar și în propriile magazine online: blacktech.ro și geekmall.ro.

Black Tech Group își concentrează constant resursele pentru a-și dezvolta portofoliul, oferind o gamă foarte variată de produse de iluminat SMART, de la becuri, la plafoniere, lămpi de birou sau de noptieră, benzi cu LED colorate și senzori de lumină cu diverse utilități practice în orice gospodărie sau birou, toate fiind gadgeturi inteligente, controlabile chiar și de la distanță, prin aplicații, de pe telefonul mobil.

Produse vedeta Yeelight

Vânzarea produselor Yeelight în Romania a depășit 500.000 EUR în 2021, iar pentru anul 2022 estimăm că vânzările vor depăși consistent cifrele de anul trecut, datorită faptului că românii cunosc deja beneficiile și calitatea produselor Yeelight, iar cumpărătorii sunt dornici, mai ales în contextul actual, să-și optimizeze consumul de energie electrică și să-și configureze ecosisteme smart în locuințe.

Produsele de iluminat SMART cu cele mai mari vânzări au fost:

1. Yeelight Led Ceiling Light Arwen 450C - plafonieră smart căreia îi poți ajusta luminozitatea și culoarea; se integrează perfect în orice spațiu de locuit modern și are un sistem de protecție împotriva prafului și insectelor; de altfel, linia de plafoniere YEELIGHT LED Ceiling Light Arwen este disponibilă in mai multe variante.

2. Yeelight Staria Bedside Lamp Pro YLCT03YL - lampă inteligentă ambientală, care are încorporat și încărcător wireless pentru telefoane mobile smart.

3. Yeelight LED Smart bulb W3 YLDP005 - bec inteligent, cu comandă vocală și 16 milioane de culori.

4. Yeelight Motion Sensor Closet Light - YLCG002BK - lampa led reîncărcabila cu senzor, disponibilă în mai multe dimensiuni, foarte utilă pentru cei care vor să-și găsească imediat lucrurile în dulapuri. Lumina se aprinde și se stinge automat când se deschide și se închide ușa dulapului, un mare beneficiu fiind că poți păstra mai ușor ordine.

5. Yeelight Motion Sensor Nightlight YLYD01YL - dispozitiv inteligent, similar cu o lampă LED de veghe portabilă, cu senzor de mișcare și lumină senzor infraroșu, 0.25W, acumulator 750 mAh, încărcare USB, lumină caldă.

Misiunea Black Tech Group - Ecosisteme Smart Home pentru un stil de viață confortabil

Casele smart nu mai sunt dintr-un viitor hi-tech îndepărtat, ci sunt o realitate a zilelor noastre. Acum e facil să creezi funcții automatizate acasă, să ai un sistem de iluminat smart, să ai senzori de alertă dedicați, să poți veghea la siguranța celor dragi de la distanță, toate îmbinate într-un ecosistem inteligent. Alegerea produselor smart este o etapă importantă, care poate implica atât investiții de timp, cât și financiare. Facilitarea în piață a accesului clientului final la tehnologie tip smart home este unul dintre obiectivele prioritare pentru Black Tech.

Misiunea Black Tech Group este de a oferi cele mai noi și inovatoare produse smart, la prețuri accesibile. De aceea, punem accentul pe dezvoltarea constantă a portofoliului de produse și de brand-uri de calitate, premiate la nivel internațional pentru inovație. Modelul de business constă în dezvoltarea proiectelor cu echipe dedicate de vânzări. Credem că cel mai bun mod de a obține rezultate este de a crea parteneriate pe termen lung cu clienții din zona B2B, de a le susține obiectivele de afaceri.

Toate produsele comercializate de Black Tech Group au garanție și beneficiază de service local, așa cum prevede legislația din România.

Super oferte și concursuri cu premii

Pentru a sărbatori aniversarea, in perioada 6-20 iunie, Yeelight împreună cu Black Tech Group au pregatit oferte si promotii la produsele preferate, pe site-urile Blacktech.ro, geekmall.ro si paginile partenerilor.

Canalele de vânzare oficiale Yeelight

Produsele Yeelight se gasesc la vanzare pe: emag.ro, altex.ro, geekmall.ro si desigur, blacktech.ro.