Rödl & Partner România anunță desemnarea a trei noi Parteneri în cadrul echipelor de consultanţă juridică, audit și contabilitate, aceştia făcând parte din promoţia anului 2022 dedicată promovărilor globale la nivelul întregului grup.

Ioan Radu, Cătălin Ghiţă, Liviu PleşcanFoto: Rodl & Partner Romania

Ioan Radu - Co-Head Legal, Cătălin Ghiță - Head of Audit și Liviu Plescan - Head of Accounting sunt noii Parteneri desemnaţi de Rödl & Partner România. Toți trei fac deja parte din echipa de management din România, având un rol esenţial în cadrul companiei şi, totodată, o experienţă profesională remarcabilă. Fiecare dintre cei trei Parteneri au dovedit că deţin cunoștințe tehnice cuprinzătoare în domeniile lor de expertiză, dar şi un ansamblu de abilități de conducere şi management al echipelor. Toate acestea sunt completate perfect de un angajament puternic faţă de clienţi prin atingerea unui nivel de excelenţă în furnizarea serviciilor profesionale. Pe lângă desemnarea celor trei Parteneri, Rödl & Partner România a promovat anul acesta doi noi Associate Partner și mai mulți Senior Associates.

În ciuda complexităţii contextului geopolitic și economic actual, și în perioada de redresare post- pandemică, Rödl & Partner a continuat să se dezvolte treptat, atât la nivel mondial, precum și local, în România. Serviciile profesionale integrate oferite dintr-o singură sursă, dincolo de graniţe şi discipline, la cele mai înalte standarde de calitate, s-au transformat în parteneriate de lungă durată cu clienții locali și internaționali asistaţi îndeaproape de Rödl & Partner.

Anunțând noile promovări, Bogdan Frăţilă, Country Managing Partner, a declarat:

Le adresez cele mai calde felicitări celor trei noi Parteneri care au fost promovați. Le doresc mult succes în această nouă etapă a carierei lor alături de noi. Fiecare promovare reprezintă şi o binemeritată recunoaștere a pasiunii, agilității, efortului și devotamentului lor în a garanta excelență profesională pentru Clienţii nostri.

Această etapă reflectă succesul societății noastre în România precum și încrederea pe care o avem în următoarea noastră generație de lideri. Sunt convins că vor continua să susțină şi să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a companiei noastre, oferind rezultate remarcabile clienților noștri. Creșterea este elementul central al strategiei globale promovate de Rödl & Partner – creșterea clienților noștri și dezvoltarea colegilor noștri. Din iunie 2018, când am preluat coordonarea birourilor noastre din România, în calitate de Country Managing Partner, Rödl & Partner România a crescut mai repede decât orice altă companie care oferă asistenţă de specialitate investitorilor germani, devenind astfel cea mai mare firmă de consultanță şi partenerul de încredere al clienţilor germani aflaţi pe piaţa din România.”

Ioan Radu este avocat şi membru al Baroului Bucureşti, cu o experiență profesională de peste 15 ani la Rödl & Partner. Din anul 2018, împreună cu Petre Lungu, coordonează echipa de consultanţă juridică din România. Ioan oferă consultanță cuprinzătoare companiilor locale și internaționale în diverse arii de practică juridică. Domeniile sale de expertiză includ dreptul societar, fuziuni și achiziții, dreptul imobiliar și al construcțiilor, precum și investițiile greenfield, cu accent deosebit pe următoarele industrii: retail, construcții, alimentație, inginerie și automotive.

Cătălin Ghiţă este auditor, expert contabil şi consultant fiscal. S-a alăturat echipei Rödl & Partner în anul 2012, iar începând din 2020 este coordonatorul echipei de audit din România. Are o experienţă de peste 17 ani în furnizarea serviciilor de audit și raportare financiară, gestionând cu succes peste 100 de companii care operează în toate industriile esentiale. Cătălin este specializat în auditul și revizuirea situațiilor financiare întocmite conform standardelor de contabilitate din România (RAS), standardelor de contabilitate din Germania (HGB) și Standardelor Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), due diligence financiar, precum și în furnizarea altor servicii conexe: proceduri convenite, compilarea și transpunerea situațiilor financiare în conformitate cu IFRS, HGB, US-GAAP.

Liviu Pleşcan este expert contabil, auditor și consultant fiscal. S-a alăturat echipei Rödl & Partner în anul 2007, iar începând din 2020 este coordonatorul echipei de contabilitate din România. Are o experiență de peste 17 ani în furnizarea de servicii profesionale de consultanță, contabilitate și audit, gestionând peste 200 de companii care operează în toate sectoarele de business. Este specializat în raportare financiară în conformitate cu cerințele naționale și internaționale, consultanță financiară și fiscală pentru companii locale și internaționale, audit financiar, revizuiri și servicii conexe asupra situațiilor financiare și pachetelor de raportare conform standardelor de contabilitate din România (RAS), standardelor de contabilitate din Germania (HGB) și Standardelor Internaționale de Raportare Financiară (IFRS).

Rödl & Partner – Partenerul de încredere al liderilor locali şi internaţionali

Rödl & Partner este o firmă de consultanță multidisciplinară internaţională, de origine germană, care s-a extins prin 107 locații în 50 de țări, dintre care peste 30 de birouri în Europa Centrală şi de Est. Rödl & Partner s-a implicat pe piaţa românească încă din anul 1998. Astăzi, Rödl & Partner România se bazează pe suportul celor 90 de profesioniști care lucrează în birourile noastre din București și Sibiu. Oferim servicii integrate de consultanţă fiscală, financiară şi juridică, audit, contabilitate şi resurse umane, dar si asistenţă de în domeniul consultanţei în afaceri companiilor care operează în toate sectoarele și industriile importante din România.

Pentru mai multe informații despre Rödl & Partner, vă rugăm să vizitați website-ul nostru www.roedl.com

Articol susținut de Rödl & Partner România