A pune mana pe telefon si a comanda o pizza este un gest care face deja parte din viata cotidiana, in special in Statele Unite. Dar, daca urmarim filmuletele de mai jos, o comanda la Domino's Pizza nu pare a mai fi o idee atat de buna.

Doi dintre angajatii companiei se distreaza de minune in timp ce stranuta in pizza

sau isi baga diverse ingrediente in nas, inainte de a le pune in sandivisuri.

Si iata si reactia companiei:

"Va multumim ca ne-ati adus in atentie aceste fapte. Nu am cuvinte sa spun cat sunt de revoltat de aceste lucruri - altele decat sa spun ca acesti doi oameni nu reprezinta cei 125.000 de angajati care muncesc din greu in fiecare zi pentru a face o mancare buna si pentru a oferi servicii de inalta calitate. Am trimis aceste imagini departamentului de securitate. Ii vom gasi", a declarat Tim McIntyre, vicepresedinte responsabil cu relatiile publice al Domino's Pizza.

Dupa o zi, situatia pare sa fi fost reglementata:

"Am discutat telefonic cu propietarul francizei care ne-a spus ca ii va concedia pe cei doi imediat. I-am sugerat sa ia o declaratie scrisa de la cei doi, in care sa "explice" actiunile lor. Discutam cu avocatii pentru a vedea ce fel de actiuni putem intreprinde avand in vedere ca au afectat grav imaginea companiei", a precizat Tim McIntyre.