Peter Imre a decedat vineri seară la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti, anunță Adevărul.

Peter ImreFoto: AGERPRES

Acesta a fost directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, cunoscut pasionat de mașini și o prezență mondenă.

Născut în Zalau Salaj, a scris frecvent in ziarul financiar Ziarul Financiar, si a fost director de afaceri corporative pentru Philip Morris in Romania.

A fost căsătorit cu Marina Meleşcanu, fiica fostului ministru Teodor Meleșcanu. A mai avut o relație anterioară cu vedeta tv Corina Dănilă.

A cîștigat o bătălie cu cancerul la 19 ani

Viața să privată ascundea și o serie de drame. La 19 ani a fost diagnostricat cu cancer și fata pe care o iubea rămăsese gravidă.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.