"Comitetul Reprezentantilor a decis prin Hotararea nr. 13/23 Aprilie 2013 numirea Domnului Mark Henry Gitenstein ca membru

interimar. Numirea isi va produce efecte de la data inregistrarii la Registrul Comertului. Franklin Templeton Investment Management Limited United Kingdom, Sucursala Bucuresti in calitate de administrator unic si societate de administrare a investitiilor Fondului Proprietatea SA informeaza ca Dl. Cristian Busu a demisionat in data de 19 Aprilie 2013 din functia de membru al Comitetului Reprezentantilor al Fondului. Demisia a fost comunicata Fondului in data de 22 Aprilie 2013, data de la care a devenit efectiva", se arata intr-un comunicat al Fondului, remis Bursei de Valori miercuri dimineata.

Comitetul Reprezentantilor supravegheaza activitatea administratorului Fondului Proprietatea, compania americana Franklin Templeton.

Ceilalti trei membri sunt reprezentanti ai celor mai mari actionari ai Fondului Proprietatea. Cel mai mare actionar al FP, Elliottt Associates, este reprezentat de Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank, si de Piotr Rymaszewski, directorul general al societatii de administrare a investitiilor Octava NFI din Polonia. City of London, al doilea cel mai mare actionar al Fondului, este reprezentat in Comitet de Julian Rupert Francis Healy.