​​S Residence este noul complex rezidențial de lux din inima stațiunii Mamaia, cu o poziționare strategică și toate elementele esențiale confortului suprem, imobilul aduce în prim-planul cumpărătorilorDraf un real etalon al eleganței și rafinamentului. În total, complexul integrează 18 apartamente, cu 2 sau 3 camere dar și de tip penthouse, într-o zonă ferită de tumultul cotidian, chiar pe plajă, cu o vedere spre mare ce îndeamnă la reflecție și calm.

S Residence - noul complex rezidențial de lux de pe plaja stațiunii MamaiaFoto: S Residence

Apartamentele de 2 camere, Symphonie étoilée, Jardin sur mer, Bijou sur mer, Rêve d’Or dar și cele de 3 camere, Esprit marin, Sable marin, și Penthouse Ciel de la Mer, sunt amenajate cu accente de marmură de mari dimensiuni, cu venaturi negre și irizații în culorile nisipului ce creează un joc de lumini și umbre, plin de eleganță. Prețurile pentru apartamentele de doua camere pornesc de la 170.000 euro + Tva, cele de trei camere, de la 350.000 de euro, iar pentru Penthouse, 550.000 euro.

În amenajarea apartamentelor, dezvoltatorii au găsit inspirație în peisajul oferit de natura înconjurătoare, adăugând accente de culoare în consonanță cu acest spațiu idilic, maritim, reale bijuterii în nuanțe de bleu și auriu.

Utilarea apartamentelor este una ce uimește prin calitatea și inovația adusă, sistemul integrat Smart Home Legrand asigură controlul aerului condiționat din casă sau de la distanță, a instalației de încălzire în pardoseală, a luminilor și draperiilor.

Conceptul oferit presupune avantaje exclusive pentru cei ce aleg achiziționarea apartamentelor puse la dispoziție, pachetul de beneficii fiind unul extins, de la locuri de parcare gratuite în primii 2 ani de la momentul achiziției, la discounturi la băuturile disponibile pe plajă și la piscina hotelului Savoy.

S Residence pune de asemenea la dispoziție în imediata proximitate numeroase atracții de interes turistic, precum bine cunoscutele plaje Kudos, Ipanera, Crazy Beach, Fratelli, Nuba și cluburile Loft, Biutiful by the Sea, Barrels Pub, Amster’s.

Pentru copii, atracțiile sunt numeroase și includ aquapark-uri, locuri de joacă, parcuri de distracție (Luna Park, AquaMagic, Țara Piticilor din Parcul Tabarcarie), delfinariu, planetariu. Așadar, cam tot ce-și pot dori cei mici de la o stațiune estivală.

În ceea ce privește stadiul în care se află construcția, aceasta este deja finalizată în proporție de 70% și urmează a fi integral finalizată în prima jumătate a anului 2022, imobilul de locuințe fiind aliniat, din punct de vedere tehnic și estetic, la standardele internaționale.

ANG Luxury Properties este agenția care reprezintă în mod exclusiv S Residence, fiind singurii care gestionează vânzarea apartamentelor marca S Residence.