Proiectul rezidențial dezvoltat de Forte Partners în cartierul Aviației este complet. 195 de noi apartamente finalizate în a doua etapă întregesc acum complexul, devenit o oază “verde”, atât la propriu, cât și la figurat, în cea mai activă și dezvoltată zonă de afaceri a Bucureștiului.

Aviației ParkFoto: Forte Partners

Geo Mărgescu, cofondator și CEO Forte Partners, unul dintre cei mai experimentați manageri din segmentul imobiliar, a continuat consolidarea poziției pe care dezvoltatorul o are pe piață și strategia sustenabilă a businessului. Expertiza sa de peste 2 decenii garantează standardele proiectelor Forte Partners, ce se remarcă ca repere în peisajul Capitalei, fie că vorbim de zona office sau cea rezidențială.

Premiul „Residential Developer” obținut la cea de-a 15-a ediție a SEE Real Estate Awards, organizată de Europa Property Publications & Events în 2020, la categoria dezvoltări rezidențiale, vine ca o recunoaștere firească a implicării, consecvenței și standardelor Forte Partners, ce își pun activ amprenta și pe sectorul rezidențial.

Aviației Park, ultimul proiect de locuințe dezvoltat de Forte Partners în nordul Capitalei, este acum complet, devenind un landmark “verde” într-una dintre cele mai atractive zone din București. Cele 4 corpuri de locuințe formează un ansamblu cu circuit închis, unde te poți bucura de zone aerisite, atent amenajate cu focus pe armonia dintre natură și liniile arhitecturale ale construcției.

Desfășurat pe 15.000 de mp, din care peste 11.000 mp sunt reprezentați de spații verzi, alei și piațete ce unesc clădirile, complexul rezidențial este menit să fie mai mult decât un cămin. Este o comunitate, un refugiu de relaxare și confort “acasă”, atât de aproape de forfota și dinamica unui dintre cei mai importanți poli de business din Capitală. Proiectul peisagistic atent gândit asigură și un plus de intimitate și siguranță, datorită arborilor și arbuștilor bine poziționați.

Amplasat la doar 8 minute de mers pe jos de parcul Herăstrău, în vecinătatea centrelor comerciale Promenada Mall și Băneasa Shopping City, Aviației Park este locația ideală pentru un stil de viață modern și activ, în mijlocul orașului, fără a fi însă privat de beneficiile naturii.

Proiectul este realizat de Forte Partners în colaborare cu biroul de proiectare ADNBA, nominalizat la premiul european de arhitectură Mies Van der Rohe. Abordarea modernă, ergonomia spațiilor și calitatea finisajelor, au adus proiectului și premiul Premium High Project of the Year, la gala CPI Imobiliare 2018.

Noile corpuri de locuințe finalizate la aceleași standarde înalte în cea de a doua etapă, găzduiesc și ele apartamente de tip studio, cu 2, 3, 4 camere și duplexuri de 3 și 4 camere. Accentul pus pe design și funcționalitate se vede prin suprafețele bine optimizate ale locuințelor, care combină ergonomia cu stilul modern și calitatea materialelor.

Forte Partners se numără printre cei mai activi și experimentați dezvoltatori imobiliari din București, atât pe segmentul rezidențial, cât și office, cu nenumărate premii la nivel național și internațional. Clădiri reper precum Londra 27, Calderon 80, proiectele The Bridge și Ștefan cel Mare Building sau Matei Millo Boutique Offices sunt dovezi ale excelenței recunoscute oficial. Fiind mereu la curent cu ultimele tendințe în construcții și orientat către soluții tehnice de înaltă calitate, dezvoltatorul este constant preocupat de impactul pe care îl are asupra orașului prin atenția la detaliile arhitecturale, dar și prin modul în care își pune amprenta pe mediul înconjurător.

Aviație Park se remarcă prin soluțiile și materialele eco-friendly, durabile și sustenabile, ce contribuie la certificarea Green Homes obținută din partea Romania Green Building Council pentru eficiență energetică.

Ce înseamnă asta? În primul rând, avantajele energetice se vor vedea și în costurile reduse ale facturilor lunare pentru energie și apă. Datorită izolației cu vată minerală bazaltică și a fațadelor ventilate care asigură un mediu termic stabil și un consum limitat de energie, te vei bucura de confort tot timpul anului, cu cheltuieli minime.

„Eficiența energetică și confortul locatarilor se numără printre aspectele de care ținem cont atunci când dezvoltăm un proiect rezidențial, alături de strategia noastră de a construi locuințe acolo unde sunt deja birouri, gândită tot în ideea confortului locatarilor, care nu mai pierd astfel timp prețios în drumul către și de la locul de muncă spre casă. Această strategie s-a dovedit a fi corectă, iar cumpărătorii de apartamente din prima fază a ansamblului rezidențial Aviației Park au recunoscut potențialul proiectului, proximitatea față de zona de birouri, calitatea construcției și au gândit achiziția ca pe o investiție pe termen lung”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners.

Un alt avantaj al proiectului Aviație Park este faptul că poți beneficia deIpoteca Verde la achiziția apartamentului prin credit bancar, aadică rate cu dobânzi reduse și o limită de creditare mai mare decât la Prima Casă.

Locație excelentă în zona de Nord, în apropiere de Herăstrău, calitate de excepție și o dezvoltare responsabilă și durabilă pe termen lung: „Este unul dintre obiectivele noastre, să construim clădiri frumoase, clădiri durabile, care să rămână peste mulți ani și nu să fie doar o chestiune de profit“, declara Fondatorul Forte Partners.

Dacă ești în căutarea unei locuințe în zona de Nord, vino să vezi cum arată apartamentele disponibile în Aviație Park. Poți programa vizită contactându-ne la telefon: 0737.888.000 sau pe website http://aviatieipark.ro