Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, lansează un nou format de eveniment pentru piața imobiliară din România. În acest weekend, ansamblul își deschide porțile la mare și găzduiește un eveniment de tip "open house". În cadrul acestui eveniment, clienții vor avea ocazia de a vedea exact cum s-a concretizat investiția lor și modul în care a evoluat întregul proiect. De asemenea, vizitatorii vor putea să descopere și să exploreze cel mai rafinat ansamblu de pe litoral.

Nordis Mamaia 5**** își deschide porțile cu un eveniment Open HouseFoto: Nordis

Evenimentul va fi organizat la Nordis Mamaia 5***** și se va desfășura sâmbătă și duminică (4-5 septembrie), între orele 10 – 22. Acest format de eveniment, de tip "open house", este deja cunoscut pe piața imobiliară internațională, și le oferă vizitatorilor oportunitatea de a descoperi proiectul în detaliu. În acest weekend, dezvoltatorul va facilita vizionări și întâlniri individuale cu consilierii de investiție, dar și o serie de tururi speciale, prin care clienții vor putea analiza stadiul actual al lucrărilor, în zona de SPA și piscine, camera de hotel amenajată, precum și zona de lobby, cafenele și galerie comercială finalizate.

„În ultimele 12 luni ne-am focusat foarte mult pe finalizarea elementelor esențiale din ansamblul nostru și a venit momentul sa aratam investitorilor și cumpărătorilor noștri, dar și publicului larg și presei rezultatele muncii noatre. Suntem bucurosi pentru că marcăm o etapă importantă în dezvoltarea proiectului și desi “open house" este un concept nou pentru piața imobiliară românească, pentru noi este un mijloc natural de comunicare pentru că este momentul să arătăm investitorilor rezultatele muncii noatre. În momentul de față amenajările finalizate în cadrul proiectului oferă o perspectivă foarte clară a tipului de design, rafinament și calitate pe care îl vom oferi în toate dezvoltările noastre și a direcției propuse de Nordis", a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.

Nordis este singurul dezvoltător din România care organizează pentru clienți acest tip de vizionare completă. Prin acest concept de eveniment, Nordis reconfirmă promisiunea către parteneri și investitori - aceea de a creea un nou standard al serviciilor de 5 stele în România.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

​Articol susținut de Nordis Group